Σε νέο χώρο το ΚΑΠΗ του δήμου Ναυπακτίας.

Έγιναν την Κυριακή 24 Ιουνίου τα εγκαίνια.

Σε έναν πιο φιλόξενο χώρο στεγάζεται και επίσημα το ΚΑΠΗ του δήμου Ναυπακτίας.Το κτίριο βρίσκεται επί της οδού Πλαστήρα στο Κεφαλόβρυσο απένατι από τον παλαιό σταθμό της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Πρόκειται για έναν καλαίσθητο διαμορφωμένο χώρο στον οποίο να σημειωθεί ότι στεγάζεται και το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Ναύπακτο.

Στο χώρο αυτό οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας θα μπορούν να συνευρίσκονται,να συνομιλούν,να διασκεδάζουν (διαθέτουν και δική τους ορχήστρα) αλλά και να προγραμματίζουν κοντινές και μακρινές εξορμήσεις.

Μάλιστα μια απ αυτές είναι τον ερχόμενο μήνα από τις 13-15 Ιουλίου στη Σιάτιστα προσκεκλημένοι του εκεί τμήματος του ΚΑΠΗ.

Για κοινές δράσεις ανάμεσα σε ΚΑΠΗ και Ε.Ε.Σ του οποίου είναι πρόεδρος,έκανε λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Ιερόθεος που παρευρέθηκε στον αγιασμό  και τα εγκαίνια του κτιρίου.Στοχεύουμε και περιμένουμε πολλά από τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας τους οποίους θεωρούμε ζωντανό και ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μας,ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Μπουλές.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...