Σε ποιες περιοχές θα βρέξει σήμερα

ΣΤΟΥΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Νεφώσεις αναμένονται σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι νεφώσεις θα είναι πιο πυκνές στη Νότια Ελλάδα, στο Αιγαίο και στη Θράκη.

Βροχές θα εκδηλώνονται κατά περιόδους στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη, ενώ ίσως βρέξει πρόσκαιρα σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.

Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Νότιο Ιόνιο και πιθανόν σε παράκτιες περιοχές της Δυτικής Πελοποννήσου, όπου τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα πιο έντονα. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 14 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 19, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 22, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 8 έως 18 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, ενώ το βράδυ στα βορειοδυτικά πελάγη, από το Θερμαϊκό μέχρι τις Σποράδες, θα επικρατήσει Βαρδάρης με εντάσεις έως 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής κυρίως από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και κατά περιόδους, κυρίως στα ανοικτά του Θερμαϊκού, ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...