Σε “πολιορκία” η Νέα Υόρκη – Εκρηκτικοί μηχανισμοί σε σπίτια πρώην προέδρων και στο CNN

Σε “πολιορκία” η Νέα Υόρκη – Εκρηκτικοί μηχανισμοί σε σπίτια πρώην προέδρων και στο CNN

Πακέτα με εκρηκτικούς μηχανισμούς εντοπίστηκαν πριν από λίγη ώρα στις κατοικίες των πρώην προέδρων των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και Μπάρακ Ομπάμα.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι ΗΠΑ και συγκεκριμένα η Νέα Υόρκη, μετά από τις απανωτές αποστολές ύποπτων πακέτων.
Το συγκρότημα του Time Warner Center στο οποίο στεγάζεται και το CNN, στην πόλη της Νέας Υόρκης εκκενώνεται, καθώς υπήρξαν αναφορές για εντοπισμό ενός ύποπτου μηχανισμού.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι ένα ύποπτο δέμα βρέθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί, τοπική ώρα.Ένας δημοσιογράφος του CNN έγραψε στο Twitter ότι εκκενώνονται και τα στούντιο του δικτύου που στεγάζονται στους δίδυμους ουρανοξύστες, στη δυτική πλευρά του Κολόμπους Σερκλ.

Νωρίτερα, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ εντόπισαν δύο ύποπτα δέματα που είχαν ως παραλήπτες τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, ανακοίνωσε σήμερα η Μυστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, τα δέματα αυτά απευθύνονταν σε «πρόσωπα που προστατεύονται» από την υπηρεσία. Το ένα είχε σταλεί στην κατοικία της Κλίντον στην κομητεία Γουεστσέστερ της Νέας Υόρκης και εντοπίστηκε την Τρίτη.

Το δεύτερο, με παραλήπτη τον Ομπάμα, βρέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί κατά τον έλεγχο της αλληλογραφίας του πρώην προέδρου, στην Ουάσινγκτον.

Δείτε ζωντανή εικόνα έξω από το σπίτι του ζεύγους Κλίντον:

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/345517-Se-poliorkia-e-Nea-Yorke-Ekrektikoi-mechanismoi-se-spitia-proen-proedron-kai-sto-CNN ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...