Σε πολύ καλή κατάσταση το γήπεδο Γαβρολίμνης…αλλά χωρίς ομάδα. Βίντεο-φωτο

Ένα γήπεδο που έχει συζητηθεί όσο κανένα άλλο στο νομό μας.

Πολλά παράπονα από τους ανθρώπους της ομάδας της Χάλκειας παλαιότερα και το τελικό αποτέλεσμα είναι να έχει την καλύτερη εικόνα από ποτέ καθώς και περιποίηση σε πολύ υψηλά στάνταρ. Το περασμένο Μάιο έγινε επανασπορά του γηπέδου με πολύ καλό σπόρο ανθεκτικό στη ζέστη και το κρύο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από τον ειδικό κ. Τέγα που έχει αναλάβει το γήπεδο Γαβρολίμνης.

Ένα γήπεδο το οποίο έχει φυσικό χόρτο θέλει φροντίδα και σωστές αποφάσεις για να αποφευχθούν προβλήματα που θα το βλάψουν ο κ. Τέγας έχει καταφέρει να το κρατάει σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Στο γήπεδο αυτό η μόνη ομάδα που έχει μείνει να προπονείτε είναι μόνο οι ακαδημίες του Ναυπακτιακού Αστέρα που σύντομα θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει και έδρα για ποδοσφαιρικούς αγώνες ξανά.

Το Nafpaktianews.gr βρέθηκε στο γήπεδο και σας παρουσιάζει εικόνες από το γήπεδο μετά από ένα θερμό καλοκαίρι που όπως και να έχει μπορεί να καταπονήσει ένα γήπεδο με φυσικό χόρτο όμως η εικόνα που καταγράψαμε είναι εξαιρετική.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...