Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Λουτρακίου: Τέσσερις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε σπήλαιο (video-φώτο)

Τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι, καθώς εντοπίστηκαν μέσα σε σπήλαιο από την Πυροσβεστικής ξεκίνησαν για να εξερευνήσουν τη σπηλιά στην περιοχή Καρμπουνάρι.

Οι Πυροσβέστες έστησαν ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο επικίνδυνο αυτό σπήλαιο. Λίγη ώρα αργότερα ο επικεφαλής της δύναμης ενημέρωσε ότι μέσα στη σπηλιά βρέθηκαν τέσσερις άνδρες χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους. Όταν τους έβγαλαν έξω από τη σπηλιά ο γιατρός από το ΕΚΑΒ διαπίστωσε ότι ήταν και οι τέσσερις νεκροί. Στο σημείο που βρέθηκαν δίπλα τους υπήρχε μια γεννήτρια και εικάζεται ότι ο θάνατός τους προήλθε από τα καυσαέρια της.

Όπως ανέφερε ο κος Γκιώνης πρόκειται για ντόπιους οι οποίοι είχαν μεταβεί στο σημείο ξημερώματα ενδεχομένως για να ψάξουν για αρχαία ή για λίρες.

Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 35,37, 49 και 72 ετών -οι τρεις κάτοικοι Λουτρακίου και ο τέταρτος Ισθμίων, ανασύρθηκαν νεκροί τα ξημερώματα του Σαββάτου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, καθώς η συζυγος του ενός άρχισε να ανησυχεί από την αργοπορία του και ειδοποίησε τις Αρχές.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...