Σημαντικές επαφές του δημάρχου Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλου στην Αθήνα.

Η επίσκεψη του δημάρχου Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλου στην Αθήνα,στα πλαίσια του συνεδρίου της ΚΕΔΕ, περιελάμβανε σημαντικές επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες υπουργείων και τον β’αντιπρόεδρο της βουλής Γ.Βαρεμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews,κατά τις επαφές του κ.Λουκόπουλου στο ΕΠΠΕΡΑΑ,υπήρξε συνάντηση για το οικιστικό της τ.κ.Ναυπάκτου για το οποίο ακολουθούνται οι διαδικασίες έκδοσης σχετικού ΦΕΚ και η επικύρωσή από το ΣτΕ ώστε να ισχύσει άμεσα.

Επίσης, υπήρξε συνάντηση στη γ.γ.Αθλητισμού,αναφορικά με την ένταξη των 140.000 ευρώ για το γήπεδο της τ.κ.Λυγιά στον Φιλόδημο 6 (αποδυτήρια,προπονητικός φωτισμός),ενώ σκοπός είναι να ενταχθεί μία ακόμη πρόταση για αθλητική εγκατάσταση,για την οποία ακόμη δεν μάθαμε λεπτομέρειες,αφού η πρόταση αυτή βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας από τον δήμο.

Επίσης,πραγματοποιήθηκε και μία ακόμη συνάντηση με τον β’αντιπρόεδρο της βουλής Γιώργο Βαρεμένο ο οποίος συντονίζει τι επαφές με το  υπερταμείο σχετικά με την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της πλαζ Ναυπάκτου

Τον δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών υπηρεσιών και πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης κ.Καρακώστας και Σιαμαντάς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...