Σημαντική ενημέρωση-καταγγελία από την Ελληνοαμερικανική ομάδα έρευνας διάσωσης.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους και ευαισθητοποιημένους πολίτες ότι η εθελοντική ομάδα μας δεν δύναται πλέον να πραγματοποιεί περιπολίες ή και να συνδράμει ουσιαστικά και άμεσα τος αρμόδιες αρχές σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών και καταστροφών διότι η τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα ο Δήμος Ναυπακτίας αρνείται στις συνεχείς εκκλήσεις μας για την χορηγία καυσίμων στο πυροσβεστικό όχημα ώστε να συνεχίσουμε το εθελοντικό έργο μας διπλα στον πολίτη και τον τόπο μας.
Κατά την περσινή περίοδο ο δήμαρχος Ναυπακτίας κος Γκιζας δεσμεύτηκε ότι θα μας χορηγήσει 3.000€ και καθώς κάλυψε από το ανωτέρω ποσό την επισκευή του πυροσβεστικού οχήματος με περίπου 1.500€ το υπόλοιπο ποσό ουδέποτε μάθαμε που κατέληξε.
Προσπαθήσαμε να μας το πιστώσουν στο πρατήριο υγρών καυσίμων που συνεργάζεται ο Δήμος Ναυπακτίας ώστε να έχουμε τα αναγκαία καύσιμα να κινηθούμε στις απαιτήσεις που προκύπτουν αλλά εις μάτιν.
Ειλικρινα αναρωτιόμαστε η εθελοντική ανιδιοτελής και άμεση συνδρομή μας στις πυρκαγιές δεν αναγνωρίζεται ;
Η άμεση εθελοντική βοήθεια μας στις πλημμύρες και με κλήσεις από την δημοτική αρχή για παροχή βοήθειας ,απεγκλωβισμούς και αντλήσεις υδάτων σε συμπολίτες μας για 5 συνεχή 24ωρα δεν πρέπει να στηρίζεται ουσιαστικά και έμπρακτα και όχι μόνο με παχιά ευχαριστώ ;
Μας πληγώνει όταν δεν μπορούμε να κάνουμε περιπολίες για την αποτροπή πυρκαγιών στον όμορφο τόπο μας λόγω μη στήριξης μας σε καύσιμα από την δημοτική αρχή .
Δίχως αμοιβή δίχως υπερωρίες δίχως πενθήμερο και με έναν τεράστιο εξοπλισμό για την οποιαδήποτε καταστροφή μπορεί να συμβεί δηλώνουμε έτοιμοι αλλά χωρίς να μπορούμε να μετακινηθούμε .
Η φετινή αντιπυρική περίοδος θα είναι απαιτητική και δύσκολη και λόγω της κλιματικής αλλαγής απευχόμαστε το όποιο σοβαρό περιστατικό συμβεί και ευχόμαστε η δημοτική αρχή να ανταποκριθεί στην προστασία των πολιτών των περιουσιών τους και του περιβάλλοντος .
Υ.Γ.
Αν κάποιοι πολίτες ή επιχειρήσεις θελήσουν να μας ενισχύσουν με την όποια πίστωση καυσιμων και σε όποιο πρατήριο υγρών καυσιμων επιθυμούν τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων .
Καλή δύναμη καλό καλοκαίρι σε όλους .
Ο πρόεδρος
Καλογεροπουλος Δημητρης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...