Σιάτλ: Boeing πάρκαραν σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων (ΦΩΤΟ)

Στο πάρκινγκ του Σιάτλ έβαλαν Boeing οι κατασκευαστές τους, που έχουν μείνει χωρίς χώρο… στάθμευσης.

Στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από αέρος και κάνουν το γύρο του διαδικτύου, φαίνονται τα αεροπλάνα παρκαρισμένα δίπλα σε αυτοκίνητα, με το καθένα από αυτά να καταλαμβάνει δεκάδες θέσεις στάθμευσης.

Τα Boeing 737 Max Jet είναι το αεροσκάφος της Boeing που καθηλώθηκε, μετά τις δύο συντριβές που στοίχισαν τις ζωές σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη αναμένεται να επιδιορθωθούν στο λογισμικό τους, αλλά και να πάρουν και έγκριση από τις αρμόδιες εταιρείες για κυκλοφορήσουν.

Έτσι, τα πάρκινγκ της πόλης της Ουάσιγκτον έχουν..γεμίσει με αεροπλάνα, αφού όλες οι εταιρείες τα έχουν επιστρέψει και δεν υπάρχει χώρος στα αεροδρόμια, όπου γίνονται δοκιμαστικές πτήσεις.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Boeing έχει αποσύρει 500 737 Max, από διάφορες περιοχές του κόσμου, μεταξύ των οποίων και 100 από το εργοστάσιό της.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, η εταιρεία συνέχιζε να παράγει 40 αεροσκάφη το μήνα μέχρι και τον Απρίλιο.

Η ζημία της υπολογίζεται στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ η καθήλωσή τους στοιχίζει περίπου 2000 δολάρια το μήνα.

Αξιωματούχος της Πολιτικής Προστασίας εκτιμά ότι, μετά την απαγόρευση πτήσης του 737 Max οι αεροπορικές εταιρίες ξοδεύουν 100 με 150 ώρες για να προετοιμάσουν το αεροσκάφος να πετάξει πάλι, συν το χρόνο που χρειάζονται οι πιλότοι για να εκπαιδευτούν στο νέο λογισμικό. Επιπλέον, το…πάρκινγκ τους στην πόλη στοιχίζει…

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...