Σκάκι ξεκίνησε με ισοπαλία ο ΑΣΟΝ

Σκάκι ξεκίνησε με ισοπαλία ο ΑΣΟΝ
Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Πάτρα η ομάδα σκακιού της πόλης, καθώς στην πρώτη της αγωνιστική παρουσία για το πρωτάθλημα της  Β ΠΟΑ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 5-5 με τον Προμηθέα Πατρών. Τις νίκες για την ομάδα της Ναυπάκτου πέτυχαν οι Κρίτσας, Κωτσόπουλος, Πράπα και Ρουγκάλα ενώ ισόπαλοι αναδείχθηκαν οι Κούρογλου και Τσίορος
Αυτή την Κυριακή στις 11.0 στο Ξενοδοχείο ΝΑΥΣ ο ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ θα υποδεχθεί την ΓΕΠύργου  σε μια σκακιστική μονομαχία που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωταθλήτρια ομάδα α της Β ΠΟΑ η οποία  θα πάρει αυτόματα και την άνοδο στην Α κατηγορία.
 
Η διοίκηση του ΑΣΟΝ αυτό το Σάββατο θα πραγματοποιήσει και την ετήσια γενική της συνέλευση, η οποία θα  περιλαμβάνει διοικητικό και οικονομικό απολογισμό για το 2016. Η πρώτη γενική συνέλευση έχει προγραμματιστεί για τις 10 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Παρασκευή ώρα 06:00 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου επί της οδού Αθανασίου Νόβα 54, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας θα μεταφερθεί για το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα. Μετά  από τη γενική συνέλευση παρουσία του προέδρου Παναγιώτη Νάκη και των μελών του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί και η  καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας  στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρών όλα τα μέλη και οι αθλητές των τμημάτων σκακιού και επιτραπέζιας αντισφαίρισης του συλλόγου.
Τέλος υπενθυμίζεται πως συνεχίζονται τα μαθήματα εκμάθησης σκακιού στις εγκαταστάσεις του συλλόγου επί της οδού Αθανασίου Νόβα 54, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6-8 μ.μ. και κάθε Τρίτη και Πέμπτη 5-8 μ.μ. ενώ κάθε  Σάββατο μετά τις 5μ.μ γίνονται οι προπονήσεις των σκακιστών του αγωνιστικού τμήματος. 


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...