Σκάλα Ναυπακτίας:Νεκρός ο Πατρινός αθλητής – Πρώτες εικόνες

21:30

Η σορός του άτυχου αθλητή μεταφέρθηκε για νεκροψία νεκροτομή

18:31

Νεκρός εντοπίστηκε και αυτή την ώρα ανασύρεται ο Πατρινός αθλητής στην Σκάλα Ναυπακτίας

Νεότερη ενημέρωση 17:15

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Στο σημείο βρίσκεται και συγγενικό του πρόσωπο (ο γιος του) και σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ξεκινά η μεταφορά του σε λίγα λεπτά. Συμμετέχουν έξι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και 6 άνδρες της Π.Υ. Ναυπάκτου με επικεφαλής τον διοικητής Π.Υ. Ναυπάκτου Θάνο Χριστοβασίλη . O άνδρας έχει εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του σε χαράδρα περίπου 150 μέτρων. Ο αθλητής έτρεξε στην ομάδα των 10 χιλιομέτρων και είναι έμπειρος αθλητής.

Νεότερα

Σύμφωνα πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο 68χρονος αθλητής έχει εντοπιστεί.

Πρώτη ενημέρωση

Σε συναγερμό η ΕΜΑΚ και η πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου για τη διάσωση αθλητή που έπεσε σε χαράδρα 70 μέτρων στην Σκάλα Ναυπακτίας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα της ΕΜΑΚ με διασώστες, αναχώρησε από την Πάτρα για να συμμετάσχει στον εντοπισμό και στην ανάσυρση αθλητή o οποίος βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε χαράδρα. Στις έρευνες συμμετέχουν πυροσβέστες της Π.Υ. Ναυπάκτου καθώς και εθελοντές. Ο αθλητής, έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας.

Εικόνες από την εκκίνηση και την τμήμα της διαδρομής

Αυτό είναι ο έμπειρος που έπεσε σε χαράδρα σύμφωνα με το thebest.gr

Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς και φίλους του Πατρινού Χριστόφορού Δουραμάνη που έπεσε σε χαράδρα στη Σκάλα Ναυπακτίας. Ο 68χρονος αθλητής έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας, έχει εντοπιστεί χωρίς της αισθήσεις του και έχει ξεκινήσει η ανάσυρσή του από την βάθους 150 μέτρων χαράδρα.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Πατρινός είναι ο 68χρονος αθλητής που έπεσε σε χαράδρα στην Σκάλα Ναυπακτίας. Ο άνδρας έχει εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του και έχει ξεκινήσει η διαδακασία ανάσυρσής του από τους διασώστες.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 68χρονος αθλητής έχει εντοπιστεί από τους διασώστες και έχει ξεκινήσει η ανάσυρσή του από την βάθους 150 μέτρων χαράδρα.  O άνδρας έχει εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο βρίσκεται ο γιος του. 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σε συναγερμό η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας για τη διάσωση αθλητή που έπεσε σε χαράδρα 70 μέτρων στην Σκάλα Ναυπακτίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα της ΕΜΑΚ με έξι διασώστες, αναχώρησε από την Πάτρα για να συμμετάσχει στον εντοπισμό και στην ανάσυρση αθλητή o οποίος βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε χαράδρα. Ο αθλητής, έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας.  Η επιχείρηση αναμένεται να διαρκέσει ώρες καθώς δεν είναι εύκολο να γίνει προσέγγιση στο σημείο όπου έχει πέσει .



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...