Σκάνδαλο με τη Σαρλίν του Μονακό – Η ανακοίνωση του παλατιού

Σκάνδαλο με τη Σαρλίν του Μονακό - Η ανακοίνωση του παλατιού
Τα νέα έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία: η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έχει εξωσυζυγική σχέση. Με έναν αθλητή του ράγκμπι. Που παραβρισκόταν και στον γάμο του ζευγαριού πριν από ακριβώς δύο χρόνια.
Βεβαίως, όταν κανείς αναφέρεται στον πολύπαθο οίκο των Γκριμάλντι αυτά είναι αναμενόμενα και πραγματική είδηση θα αποτελούσε το να μην υπάρχει ούτε ένα σκάνδαλο που να σκιάζει τον γαλανό ουρανό του πριγκιπάτου του Μονακό. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως επιβεβαιώνεται πλήρως ο μύθος που θέλει την οικογένεια Γκριμάλντι καταραμένη!

Σύμφωνα με τον βασιλικό ιστορικό Ρόμπερτ Λέισι που μίλησε στο ABC News, τα πράγματα είναι απλά: «Ο θρύλος αναφέρει πως στις 8 Ιανουαρίου 1297 ο Φραγκίσκος Γκριμάλντι, γνωστός και ως “Πονηρός”, περνώντας ως ένας Φραγκισκανός μοναχός που ζητάει άσυλο για τη νύχτα, καταφέρνει να μπει στο φρούριο του Μονακό και να ανοίξει την πόρτα στους στρατιώτες του, οι οποίοι και το κατέλαβαν. Τότε οι μοναχοί καταράστηκαν τα μέλη της οικογένειας: να μην μπορέσει κανείς να βρει την ευτυχία στον γάμο του».

Φυσικά, το παλάτι έβγαλε ανακοίνωση η οποία λέει ότι «ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγός του Σαρλίν Γουίτστοκ είναι πολύ ευτυχισμένοι στον γάμο τους». Λιτά κι απέριττα. Για τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Bild», όπου η πριγκίπισσά τους Σαρλίν συλλαμβάνεται να παρακολουθεί έναν αγώνα τένις απολαμβάνοντας τη συντροφιά του παίκτη του ράγκμπι Μπάιρον Κέλεχερ, ούτε σχόλιο.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε στην πραγματικότητα τις φωτογραφίες της «Bild» για να καταλάβει αυτό που φωνάζει από μόνο του, ότι ο γάμος του πριγκιπικού ζεύγους είναι λευκός, σαν εντελβάις των Αλπεων. Ηδη από τις παραμονές του γάμου τους το καλοκαίρι του 2011, σκηνές κινηματογραφικού σεναρίου εκτυλίχθηκαν στα λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα του πριγκιπάτου, με τη Σαρλίν να επιχειρεί να το σκάσει όχι μία αλλά τρεις φορές, ήδη από τον Μάιο, όταν κατά πάσα πιθανότητα έμαθε για το τρίτο νόθο παιδί του Αλβέρτου, του οποίου η ηλικία μαρτυρά του λόγου το αληθές:

Ότι ο Αλβέρτος υπήρξε άτακτος (και απρόσεκτος, θα προσθέταμε, και μάλιστα… κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση) και κατά τη διάρκεια του αρραβώνα τους. Οπως είχε αποκαλύψει η γαλλική εφημερίδα «Le Journal du Dimanche», η πρώτη φορά που η Σαρλίν σκέφτηκε να απαρνηθεί την πριγκιποσύνη ήταν όταν πήγε στο Παρίσι για να κάνει πρόβα στο νυφικό της και αντ’ αυτού έτρεξε στην πρεσβεία της γενέτειράς της αναζητώντας καταφύγιο. Η δεύτερη φορά, πάλι μέσα στον Μάιο, έγινε κατά τη διάρκεια του Γκραν πρι της Formula 1 του Μονακό.

Η τρίτη της προσπάθεια διαφυγής έγινε λίγες μόνο μέρες πριν από τον γάμο. Οι αξιωματούχοι των βασιλικών Μυστικών Υπηρεσιών την έπιασαν κυριολεκτικά στον αέρα, καθώς είχε προσπαθήσει να φτάσει στο αεροδρόμιο της Νίκαιας χρησιμοποιώντας ελικόπτερο. Αυτή τη φορά τής κράτησαν και το διαβατήριο ώστε να μην κινδυνέψουν οι Μονεγάσκοι να μείνουν χωρίς πριγκίπισσα. Χρησιμοποιώντας φυσικά αυτές τις μεσαιωνικές πρακτικές, οι Μονεγάσκοι διατρέχουν κίνδυνο να μείνουν χωρίς διάδοχο.

Η Σαρλίν αργεί να μείνει έγκυος και η ανησυχία στα σαλόνια του παλατιού φουντώνει. Οσο δε οι υπόλοιπες πριγκίπισσες της Γηραιάς Ηπείρου ανακοινώνουν, ευτυχισμένες, εγκυμοσύνες και βαφτίσια τόσο η Σαρλίν αντιμετωπίζει την ψυχρότητα των υπηκόων της. Οι φωτογραφίες της καταδεικνύουν ότι κουράστηκε να υποκρίνεται και να χαμογελά. Τα μάτια της είναι κουρασμένα και τα χείλη της κοκαλωμένα σε μια υποψία χαμόγελου. Είναι γνωστό ότι σε πολλά από τα πιο low profile καλέσματα ο πρίγκιπας πηγαίνει συνοδευόμενος από άγνωστες γυναικείες παρουσίες με τις οποίες -σύμφωνα με μαρτυρίες- είναι πολύ φιλικότερος και άνετος απ’ ό,τι όταν στο πλευρό του βρίσκεται η Νοτιοαφρικανή αθλήτρια που εκτελεί χρέη συζύγου του.

Αλλωστε, δεν κατάφεραν να κρύψουν ότι κατά τη διάρκεια του πιο-σύντομου-δεν-γίνεται μήνα του μέλιτος στη Νότιο Αφρική όχι μόνο δεν έμεναν στην ίδια σουίτα, αλλά ούτε καν στο ίδιο ξενοδοχείο! Οι κακές γλώσσες ψιθυρίζουν πως ο καρπός της «αμώμου» σχέσης τους ετοιμάζεται στον σωλήνα, έτσι ώστε στο Μόντε Κάρλο να ηχήσουν εύθυμα οι καμπάνες και ο Αλβέρτος να γίνει μπαμπάς τουλάχιστον ενός νόμιμου παιδιού.

Μπάιρον Κέλεχερ – Το παρελθόν με την πορνοστάρ

Ο Μπάιρον Κέλεχερ, με ύψος 1,75 και βάρος 95 κιλά, ανήκει στον τύπο του αθλητή που κάποιοι θα χαρακτήριζαν «γοριλάκι». Αν και τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ τον γνωρίζουν ως φίλο του πριγκιπικού ζεύγους του Μονακό -και προσφάτως ως το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Σαρλίν και του Αλβέρτου- ο Μπάιρον έχει ξαναπασχολήσει τον Τύπο – και μάλιστα όχι μόνο με τις εξαιρετικές αθλητικές του επιδόσεις. Ο Κέλεχερ, που έχει κερδίσει το τρόπαιο «Bouclier de Brennus» της Γαλλικής Ενωσης Ράγκμπι, το 2005 είχε ξαναβρεθεί στις σελίδες των σκανδαλοθηρικών περιοδικών όταν σύναψε στενές επαφές με την 25χρονη τότε, ασιατικής καταγωγής πορνοστάρ που είναι γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Kaylani Lei.

Η μικροσκοπική Kaylani και τα 150 εκατοστά της έστεκαν περήφανα δίπλα στον Μπάιρον για περισσότερο από έναν χρόνο, κατά τη διάρκεια του οποίου συζούσαν στο σπίτι του αθλητή στη Νέα Ζηλανδία κι εκείνη είχε αφήσει πίσω της κάθε ενασχόληση με τη βιομηχανία του πορνό.

Οπως ήταν φυσικό, επέστρεψε στην εν λόγω βιομηχανία αμέσως μετά τον χωρισμό τους. Για του λόγου το αληθές, έχει πρωταγωνιστήσει σε 185 ταινίες ανάλογου περιεχομένου, ενώ όταν ξεκίνησε η σχέση της με τον Κέλεχερ το νούμερο αυτό ήταν μόλις 88.

Στις εκδηλώσεις ανησυχίας από διάφορες κατευθύνσεις για το κατά πόσο θα κατάφερνε να διατηρήσει τις καλές του επιδόσεις στο γήπεδο όντας σε σχέση με την Kaylani, ο Κέλεχερ απάντησε με πράξεις, πραγματοποιώντας εκείνη τη σεζόν το προσωπικό του ρεκόρ!

Παράλληλα δήλωνε ότι ποτέ δεν είχε δει τις ταινίες της αγαπημένης του, ενώ αυτά που τον κέρδισαν σε αυτή ήταν η πληθωρική της προσωπικότητα και η εξωτερική της εμφάνιση. Η επόμενη εμφάνισή του στα ΜΜΕ το 2009 ήταν εξίσου «εκρηκτική» και αφορούσε στον καβγά που είχε όταν τράκαρε μεθυσμένος μια Porsche και, αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον οδηγό της, άρχισε να τον βρίζει, με αποτέλεσμα να καταλήξουν να κυλιούνται στην άσφαλτο. Διερχόμενοι οδηγοί που προσπάθησαν να τους χωρίσουν ενεπλάκησαν κι αυτοί στον καβγά όταν δέχθηκαν επίθεση από τους φίλους του Κέλεχερ. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Τουλούζ, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαινε και η νέα του αγαπημένη, η Τζούλι Νόουβς, η 22χρονη κόρη του προπονητή της ομάδας της Τουλούζ με την οποία αγωνιζόταν τότε.

Εκτοτε, ο Μπάιρον βάλθηκε μάλλον να γίνει… λόρδος. Οχι μόνο μπήκε στην παρέα της Σαρλίν, αλλά κατέληξε να είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του πριγκιπικού γάμου. Κατόπιν εξασφάλισε και τακτική επικοινωνία με την πριγκίπισσα, αναλαμβάνοντας καθήκοντα υπευθύνου για θέματα που σχετίζονται με το ράγκμπι στο ίδρυμά της για τα παιδιά και την προώθηση του αθλητισμού στη Νότια Αφρική, το Princess Charlene of Monaco Foundation.

Ετσι, φτάσαμε στο σήμερα και στη δημοσίευση στην «Bild» φωτογραφιών όπου οι δύο τους παρακολουθούν, στα τέλη Απριλίου, έναν αγώνα τένις κάπου στη Νότια Αφρική, την ώρα που ο Αλβέρτος βρισκόταν στην Ολλανδία για την ενθρόνιση του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου. Φυσικά, οι δυο τους -και το παλάτι- επιμένουν ότι είναι απλώς φίλοι. Ωστόσο, όπως έχει πει και ο αυθεντικός Λόρδος Μπάιρον, ο φιλέλληνας: «Μια ερωμένη δεν μπορεί να είναι ποτέ φίλη. Οσο συμφωνείτε, είστε εραστές. Και όταν τελειώσει, οτιδήποτε άλλο εκτός από φίλοι»

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...