Σκαρφάλωσε στη 2η θέση ο ΠΑΣ και βλέπει play offs

Άνετη νίκη για τον ΠΑΣ Ναυπάκτου καθώς επικράτησε εντός έδρας της Νικόπολης Πρέβεζας με σκορ 63-39, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β΄ γύρου της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Η ομάδα της Ναυπάκτου πιστοποίησε την καλή αγωνιστική της κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα και παίζοντας όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα, πήρε μια άνετη νίκη που τη φέρνει στη 2η θέση της βαθμολογίας (υπερτερεί στην ισοβαθμία της Γ.Ε.Αγρινίου). Για τους νικητές που είχαν στη σύνθεσή τους για ένα ακόμη παιχνίδι 7 παίκτες από το εφηβικό τμήμα, πρώτος σκόρερ ήταν ο Βαφειάδης με 12 πόντους και τον ακολούθησε ο αειθαλής Ζησιμόπουλος που σημείωσε 10.  Από την Νικόπολη ο Βαβέτσης είχε 13 πόντους με τον Παπαμιχαήλ να προσθέτει 7. Όμορφη ατμόσφαιρα για ένα ακόμη παιχνίδι σε αγώνα του ΠΑΣ, με το κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου σταδίου να είναι γεμάτο από κόσμο και πολλά μικρά παιδιά τα οποία είχαν τη δυνατότητα στο ημίχρονο και στο τέλος της αναμέτρησης να “αντιγράψουν” τους μεγάλους και να ξεδιπλώσουν τις αθλητικές τους ικανότητες!

Δεκάλεπτα:Α:18-9 Β:13-14 Γ:14-9 Δ:18-7

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος): Φούντας Αρ 2, Βαφειάδης 12(1), Μαντζαρίνης 6(2), Στυλιάρας, Ζαμπάρας 3(1), Σταμάτης 5(1), Ζησιμόπουλος 10(2), Σταθάτος Π. 6, Βαρέλας, Δούρος 9(1), Αναγνωστόπουλος 2, Κατσικάς 8Νικόπολη Πρέβεζας (Πολίτης): Φραγκούλης 9(2), Ρεμπής 2, Καραστάθης 2, Ζήκας 6, Παπαμιχαήλ 7, Μουσγάς, Βαβέτσης 13(2)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...