Σκληρές εκφράσεις Μπέου κατά Μαρινάκη

Ευθεία επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος μέσω της εκπομπής Total Football του Open. Ο δήμαρχος Βόλου δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Τη σχολίασε και στη συνέχεια άσκησε δριμεία κριτική στους Πειραιώτες για τα παράπονα που είχαν για τη διαιτησία και την εικόνα τους στο Πανθεσσαλικό.

Ο Μπέος δήλωσε τα ακόλουθα: «Μίλησε για περιττώματα ο κύριος Μαρινάκης. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτή η λέξη, είναι τα κόπρανα για να το καταλάβουν όλοι οι Έλληνες. Μεγαλύτερος κοπρίτης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν υπάρχει.

Όταν αυτούσια διαβάζετε ή μεταφράζετε την ανακοίνωση του κύριου Μαρινάκη, μπορώ να πω κι εγώ την άποψή μου. Υπάρχει και η αξιοπρέπεια κι εμείς στον Βόλο είμαστε και περήφανοι και αξιοπρεπείς.

Θέλω να κάνω και ένα σχόλιο για κάτι που ειπώθηκε από έναν δημοσιογράφο. Ο Βόλος είναι η μοναδική επαγγελματική ομάδα στην πόλη μας έχει 2.500 εισιτήρια. Οι άλλες οι ομάδες στην πόλη μας κάποτε ήταν…

Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός πόσες φορές έχουν ευνοηθεί; Είναι ντροπή για τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού να κλαίει για ένα οφσάιντ οριακό, που δεν υπήρχε η γραμμή στο VAR. Να σας θυμίσω ότι η πρώτη τελική του Ολυμπιακού έγινε στο 63′. Είναι ντροπή να μιλάει για διαιτησία ο Ολυμπιακός.

Πόσες ομάδες αδικούνται κάθε Κυριακή; Είναι δυνατόν 90 λεπτά σε μία φάση να κάθεται και να λέει τέτοια παραληρήματα; Δεν ντρέπεται λιγάκι; Με αυτά που κάνουν μικραίνουν τον Ολυμπιακό. Σήμερα ο Βόλος έπαιζε με τέσσερις παίκτες δανεικούς από την Κ19 του ΠΑΟΚ. Άλλους τέσσερις κάτω των 23ών. Ο προϋπολογισμός του Βόλου είναι 3.000.000 ευρώ και εκείνων 20.000.000 ευρώ. Αυτή, όμως, είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Όταν λέει ο κύριος Μαρινάκης να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο, ξέρετε τι εννοεί; Να κερδίζει ο Ολυμπιακός και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμ…».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν έχει μένος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο κάποτε ήταν πολύ κοντά: «Εγώ για ό,τι έχω κάνει δεν το μετανιώνω, το έχω πληρώσει. Τη γνωριμία μου με τον Μαρινάκη την πλήρωσα με 11 μήνες φυλακή. Το αν βοήθησε τότε ο ένας τον άλλον ήταν κάτι προσωπικό. Δεν μου έχει αφήσει καμία πληγή όλο αυτό».

Τέλος σημείωσε: «Αυτή η εικόνα να μπαίνει μέσα και να τραμπουκίζει κάθε Κυριακή και να μη μιλάει κανένας, ε όχι ρε παιδιά, δεν γίνεται. Τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τη δική μου είσοδο, όμως, κάποιος θα πρέπει να απαντήσει στον Καραπαπά. Υπάρχουν και όρια. Δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Και να σας πω και κάτι, πολύ μακαρόνι τρώει».

sportime.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...