“Σκληρή” μάχη Καπεντζώνη – Μπούγα στο Λευκαδίτι.Βίντεο

Στα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου Λευκαδιτίου παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Δωρίδος κ. Καπεντζώνης και ο βουλευτής Φωκιδας κ. Μπούγας όπου είχαν την ευκαιρία να παίξουν πινγκ πόνγκ με τον Δήμαρχο Δωρίδος να δείχνει οτι είναι πολύ καλά προπονημένος΄. Αν μετρήσαμε καλά πήρε τρεις πόντους έναντι ενός του κ. Μπούγα.

Το παιχνίδι φυσικά ήταν φιλικό και στο τέλος έδωσαν και οι δυο τους τα χέρια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο μικρός αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά στο facebook από τον αντιδήμαρχο κ. Μαυρομάτη .

Θα πρέπει όμως να αναφερθούμε και στο νέο χώρο που αποκτά το Λευκαδίτι Δωρίδος που εκτός από πολιτιστικό κέντρο είναι και ένας χώρος ψυχαγωγίας για τα παιδιά του χωριού και γι αυτό μέσα σε αυτό το χώρο είδατε και το τραπέζι του πινγκ πόνγκ. Ο χώρος αυτός ήταν το παλιό δημοτικό σχολείο το οποίο ήταν σε κακή κατάσταση και το οποίο ανακαινίστηκε με ενέργειες του Δήμου Δωρίδος σε συνεργασία με το πολιτιστικό σύλλογο. ΄Πλέον έτοιμο και στη διάθεση των πολιτών. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής Αυγούστου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...