Σκόραρε δύο γκολ στο ντεμπούτο ο Escudero – Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Ναυπακτιακός.Φωτο-ρεπορτάζ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΕΦΥΡΑ 1

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 5

Για ακόμη ένα παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του 12χρόνου αδερφού ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, ο Ναυπακτιακός Αστέρας ήταν εξαιρετικός αν και αγωνίστηκε με διαφορετική εντεκάδα από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπίντση πέναλτι που κέρδισε ο δραστήριος Escudero στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ναυπακτιακού Αστέρα και ο οποίος σκόραρε δύο φορές. Οι γηπεδούχοι λίγο αργότερα θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τον Ευθυμιόπουλο στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια στην εστία του Σταματόπουλου.

Στην συνέχεια ο Ναυπακτιακός πίεσε και κατάφερε να πάρει πάλι κεφάλι στο σκορ με κοντινό πλασέ του Escudero ο οποίος όπως προαναφέραμε ήταν σε πολύ καλή μέρα . Το 1-3 έκανε ο Μεζίνι ο οποίος σκόραρε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ναυπακτιακού Αστέρα. Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε τον ίδιο ρυθμό με τον Ναυπακτιακό να έχει την υπεροχή και συνεχώς να δημιουργεί φάσεις με ωραίες ενέργειες και σουτ. Στο 57’ ο Μπίντσης που για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός σημείωσε ένα εκπληκτικό τέρμα με σουτ λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίκτυα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Escudero από την άσπρη βούλα και αμέσως αντικαταστάθηκε καθώς ήταν το πρώτο του παιχνίδι μετά αρκετό καιρό. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι νεαροί του Ναυπακτιακού όπως Δίντσης και Σταθόπουλος είχαν πολύ καλή παρουσία με τον δεύτερο να δείχνει και τις ικανότητες του στο επιθετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Στα αξιοσημείωτα ήταν η πρώτη συμμετοχή μετά την επιστροφή του Νίκου Ταμπάκη που για χρόνια ήταν αρχηγός του Ατρόμητου αλλά την φετινή χρονιά είχε επιλέξει την ομάδα της ΑΕ Ευηνοχωρίου για να αγωνιστεί όμως για επαγγελματικούς λόγους επέστρεψε ξανά στον Ατρόμητο δίνοντας ακόμη μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα του Αντιρρίου που φέτος με το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα προβληματίζει.

Τώρα την Κυριακή ο Ναυπακτιακός αντιμετωπίζει τον Πανλυξουριακό στο Παπαχαραλάμπειο και ο Ατρόμητος με τον Αστέρα Μεσολογγίου την ίδια μέρα και στο ίδιο γήπεδο.

Ατρόμητος Αντιρρίου: Ράπτης, Παναγιωτόπουλος, Κάκκος, Ράπτης Μ., Μαραγιάννης(85’Μανδέλος), Ζαχαρόπουλος(81’Λυμπέρης), Ευθυμιόπουλος(81’Ρουμπάτης), Αμπντέλ Σαλάμ, Γιαβρούτας, Ταμπάκης, Μπανιάς(54’ Κατσίκας).

Ναυπακτιακός Αστέρας: Σταματόπουλος,Θωμόπουλος,Καλαμπόκας, Γιαννόπουλος, Δίντσης,Καντάνης,Escudero(62’Σταυρόπουλος), Μπίντσης, Μεζίνι, Θεοχάρης,Σταθόπουλος.

Δηλώσεις του Δημήτρη Τομπάζη

Emanuel Escudero
O Καλαμπόκας σε δράση
Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος σταθερός για ακόμη ένα παιχνίδι
Η επιστροφή του Γιώργου Θεοχάρη
Ο Παναγιωτόπουλος με την μπάλα στα πόδια βγάζει επίθεση για τον Ατρόμητο
Ο Μπίντσης νικητής σε μια από τις πολλές δυνατές μάχες στο κέντρο
Ο Νίκος Ταμπάκης ανάμεσα σε τρεις του Ναυπακτιακού Αστέρα
Ο Escudero σε δράση
Ο Αντρέα Μεζίνι
Ο Ανδρέας Γιαβρούτας
Ο Γιώργος Καντάνης με εξαιρετική παρουσία στο σημερινό παιχνίδι
Δεξιά ο άτυχος Μιχάλης Σιδέρης στο μάτσ Θύελλλα Ναυπακτιακός με τον τέως πρόεδρο του Ναυπακτικού Λάμπρο Χρυσανθόπουλο
Ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Νίκος Στάικος
Οπρόεδρος με τον αδερφό του Θόδωρο
Νίκος Μπίντσης
Η εκτέλεση πέναλτι του Εσκουντέρο


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...