Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε γυναίκα στην πλατεία των Εργατικών Ρηγανά στο Αγρίνιο (φωτο)

Αντιμέτωπη με επιθετικό σκυλί βρέθηκε προχθες γυναίκα στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών του Αγίου Ιωάννη του Ρηγανά.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, περπατούσε με το σκυλάκι της στην πλατεία του συγκροτήματος, όταν δέχθηκε χωρις να το καταλάβει από πίσω την επίθεση του σκύλου, που της κατάφερε ένα δυνατό δάγκωμα στη γάμπα.

Όπως ήταν φυσιολογικό, η γυναίκα πανικοβλήθηκε και κάλεσε σε βοήθεια, με νεαρούς που βρίσκονταν εκεί να σπεύδουν στο σημείο και να διώχνουν το σκυλί.

Στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη χορήγηση ορού και αντιβιοτικών.

Σύμφωνα με κατοικους της περιοχής, το συγκεκριμενο μικρόσωμο μαύρο σκυλί, επιδεικνύει διαρκώς επιθετική συμπεριφορά. Πρόκειται για αδέσποτο, που κάποιος εκ των κατοίκων όμως το ταΐζει με αποτέλεσμα να περιφέρεται στην περιοχή.

Και μέσα από αυτο το περιστατικό πάντως, αναδεικνύεται για άλλη μια φορά το έλλειμμα σε υποδομές που υπάρχει στον δήμο Αγρινίου, σχετικά με την φροντίδα στα αδέσποτα.

Κυρίως, η έλλειψη ενός καταφυγίου θεωρείται βασική, γεγονός μάλιστα που προκάλεσε και την αντίδραση της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...