Σκύλος κράτησε ζωντανό μέσα στο χιονιά το τραυματισμένο αφεντικό του για 20 ώρες

Περισσότερες από 20 ώρες έμεινε μέσα στην παγωνιά, δίπλα στον σοβαρά τραυματισμένο ιδιοκτήτη του κρατώντας τον στη ζωή.

Ο λόγος για ένα θηλυκό λαμπραντόρ στις ΗΠΑ με το όνομα Κέλσι.

Η σκυλίτσα είχε ακολουθήσει το αφεντικό της, τον Μπομπ, έξω από το σπίτι τους στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ γύρω στις 10.30 το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν αυτός είχε βγει για να πάρει ξύλα για το τζάκι.

Ο Μπομπ όμως γλίστρησε στο χιόνι και παρέλυσε. Η Κέλσι αντέδρασε και προσπάθησε να τον βοηθήσει, γλύφοντας το πρόσωπο και τα χέρια του, ενώ ξάπλωνε πάνω του για να τον κρατήσει ζεστό την ώρα που η θερμοκρασία έπεφτε στους -6 βαθμούς Κελσίου.

«Γάβγιζε συνέχεια αλλά ποτέ δεν έφυγε από το πλευρό μου» είπε ο Μπομπ, «με κράτησε ξύπνιο και ζεστό. Ήξερα πως έπρεπε να αντέξω και πως ήταν στο χέρι μου να μείνω ζωντανός».

Τελικά τον Μπόμπ τον βρήκε ένας γείτονας στις 6.30 το βράδυ της επομένης. Ο Μπομπ διακομίστηκε στο νοσοκομείο McLaren Northern Michigan στην πόλη Πετόσκι, όπου διαπιστώθηκε πως είχε μετατόπιση δύο σπονδύλων, οι οποίοι πίεζαν τον νωτιαίο μυελό προκαλώντας παράλυση στα πόδια. Ακόμη είχε υποθερμία, αλλά δεν είχε κανένα κρυοπάγημα, παρά το ότι είχε μείνει σχεδόν μια μέρα σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...