Σοκ: Αυτή είναι η παντρεμένη καθηγήτρια που έκανε σεξ μέσα στην τάξη με δύο μαθητές της (Φωτογραφίες)

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ                                                                                                                                                    

Μια παντρεμένη καθηγήτρια έκανε σεξ με δύο μαθητές της μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας, και μάλιστα την… ίδια ημέρα.

Η June Kendall κατηγορείται ότι αποπλάνησε τους δύο μαθητές -ηλικίας 17 ετών και οι δύο- στέλνοντάς τους αποκαλυπτικές φωτογραφίες της μέσω Snapchat.

1

Οι εν λόγω φωτογραφίες απεικόνιζαν την 29χρονη καθηγήτρια σε διάφορες πόζες, γυμνή, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της, «προϊόντος του χρόνου, τα μηνύματα έγιναν σεξουαλικά και η Kendall είπε σε ένα από τα δύο αγόρια ότι ήθελε να κάνει σεξ μαζί του».

Σύμφωνα με επίσημες πηγές, οι δυο τους «κατέληξαν να κάνουν σεξ σε μια αίθουσα δίπλα από αυτήν στην οποία δίδασκε η Kendall, τον Σεπτέμβριο, ενώ στις άλλες τάξεις γινόταν μάθημα». Αλλά και στις 3 Οκτωβρίου, ένας μάρτυρας τούς είδε να φεύγουν από την αίθουσα στην οποία δίδασκε η Kendall, «αφότου είχαν μείνει μόνοι για 20 με 25 λεπτά», σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

1

Όπως γράφει η Chicago Tribune, λίγο αργότερα την ίδια ημέρα, μετά το τέλος του σχολείου, η καθηγήτρια αναφέρεται ότι έκανε σεξ και με το δεύτερο αγόρι στην αίθουσα διδασκαλίας. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο μαθητής σε φίλο του αργά το απόγευμα.

Την επομένη της 3ης Οκτωβρίου, ο μάρτυρας που είδε την Kendall να βγαίνει από την τάξη με τον πρώτο έφηβο ενημέρωσε έναν υπάλληλο του Urban Prep Academy, στο Σικάγο, και εκλήθη η αστυνομία. Οι αστυνομικοί ανέκριναν τον πρώτο αγόρι όταν υπάλληλοι του σχολείου έμαθαν για το… δεύτερο, όπως είπαν οι εισαγγελείς στην εφημερίδα Chicago Tribune.

1

Τώρα η Kendall έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, μετά τις κατηγορίες εναντίον της για «σεξουαλική επίθεση κατά μαθητών». Ο σύζυγός της και ο πατέρας της είναι στο πελυρό της, δήλωσε ο δικηγόρος της Kendall, Robert Kerr. Μάλιστα, προσέλαβαν έναν ανεξάρτητο ερευνητή για να διερευνήσει την υπόθεση. 

1

Όσο για το σχολείο, αρκέστηκε σε μια λακωνική ανακοίνωση: «Η πρώτη προτεραιότητά μας είναι -και θα είναι πάντα- η ευημερία, η ασφάλεια και η εκπαίδευση των μαθητών μας».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...