Σοκ για τον σύντροφο της ηθοποιού που έγινε μοναχή

Σοκ για τον σύντροφο της ηθοποιού που έγινε μοναχή
Σαν σενάριο σε ταινία εξελίσσεται η ιστορία ζωής της πρώην ηθοποιού που έγινε δόκιμη μοναχή. Ο πρώην σύντροφός της με τον οποίο ήταν μαζί μέχρι και λίγο πριν αποχωριστεί τα εγκόσμια δεν γνώριζε τι έκρυβε μέσα στην ψυχή της η νεαρή ηθοποιός. Πίστευε μάλιστα παρά την σεμνή ζωή της τον τελευταίο καιρό ότι κάποιος είχε μπει ανάμεσά τους εξαιτίας του οποίου η αγαπημένη του ήθελε να τον χωρίσει.
Έτσι πριν από λίγες μέρες έμαθε ότι η σύντροφός του ακολούθησε τον δρόμο του μοναχισμού και της δοκιμασίας σύμφωνα με πληροφορίες του www.briefingnews.gr.

Τα ταξίδια που του έλεγε μάλιστα ότι πηγαίνει κατά διαστήματα χωρίς εκείνον για να ηρεμήσει τον είχαν κάνει να πιστεύει ότι υπάρχει κάτι άλλο στην ζωή της.

Πάντα βέβαια τον κρατούσε μακριά από την οικογένειά της με αποτέλεσμα να μην έχει την οικειότητα να μαθαίνει για την πορεία που ακολουθούσε στην ζωή της.

Έτσι όταν του ζήτησε να χωρίσουν εκείνος από τον πληγωμένο του εγωισμό και τον θυμό του αποφάσισε να μην κοιτάξει πίσω του όπως ακριβώς έκανε και αυτή.

Μετά από μήνες όμως που η νεαρή ηθοποιός είχε ήδη γίνει δόκιμη μοναχή ο νεαρός φίλος της που ασχολείται με τα τουριστικά επαγγέλματα μαθαίνει από κοινό τους γνωστό για την ριζική αλλαγή της φίλης του.

Στην αρχή σοκαρίστηκε διότι δεν μπορούσε να συλλάβει αυτό που συνέβαινε μέσα στην ψυχή της. Τότε μόνο ήρθαν κάποια λόγια της , στο μυαλό του για τα οποία πάντα αναρωτιόταν: «Η ζωή είναι ένα εισιτήριο» του έλεγε , «το παίρνεις και φεύγεις χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου κι εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη . Αργώ να το χρησιμοποιήσω γιατί θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα φύγω για τον σωστό προορισμό.»

«Θεωρούσα πάντα ότι ήταν κάπως περίεργη αλλά αυτό είχε μια γοητεία. Εξάλλου περνούσαμε καλά δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα και πάντα της άρεσαν οι έξοδοι τουλάχιστον στην αρχή δεν ήταν κλεισμένη στον εαυτό της. Η δουλειά της πήγαινε καλά και προτάσεις για δουλειά πάντα είχε. Εγώ είχα εκπλαγεί μόνο όταν αρνήθηκε μια τελευταία πρόταση που είχε για ταινία.

Η αλήθεια είναι ότι πήγε στο ραντεβού αλλά δεν δέχτηκε να πάρει το ρόλο . Εκείνη δεν δέχθηκε και το ξέρω καλά. Έχω λίγο χάσει την γη  κάτω από τα πόδια μου αλλά τώρα μπορώ να εξηγήσω πολλά . Θα ήθελα να την ξαναέβλεπα για να την ρωτήσω κάποια πράγματα αλλά δεν θα με δεχθεί. Ξέρω ότι είναι σταθερή στις αποφάσεις της και μόνο αν απογοητευτεί με τα όσα ίσως προσμένει να αλλάξει γνώμη».

Ο  νεαρός σύντροφος της ηθοποιού και δόκιμης μοναχής δεν φαίνεται να τρέφει καμία ελπίδα επιστροφής της παρόλο που η μητέρα της θεωρεί ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως η κόρη της θα λειτουργήσει τελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε μοναστήρι γνωστή ηθοποιός!

Το γράμμα της ηθοποιού που έγινε μοναχή στους γονείς της

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...