Σοκ και φρίκη: Κατέγραψε με κάμερα την αυτοκτονία της 16χρονης φίλης του γιατί «τον συναρπάζει ο θάνατος»

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί νεαρός από τη Γιούτα των ΗΠΑ που, όχι μόνο δεν απέτρεψε την 16χρονη φίλη του από να βάλει τέλος στη ζωή της, παρά το γεγονός ότι του είχε εκμυστηρευθεί τις προθέσεις της, αλλά τράβηξε την αυτοκτονία της με την κάμερα του κινητού του επειδή, όπως είπε, «τον συναρπάζει ο θάνατος».

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο 18χρονος Tyerell Joe Przybycien πέρασε με την έφηβη κοπέλα τις τελευταίες ώρες της ζωής της, προτού εκείνη κρεμαστεί σε ένα φαράγγι. Το κορίτσι, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν συναντήθηκε με τον Przybycien. 

Ωστόσο εκείνος δεν έκανε τίποτα για να την αποτρέψει να κάνει αυτό που είχε στο μυαλό της, δηλαδή να δώσει τέλος στη ζωή της. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι συνόδεψε την κοπέλα – της οποίας το όνομα δεν αποκαλύπτεται – στο σούπερ μάρκετ από το οποίο προμηθεύτηκε το σχοινί με το οποίο θα έφτιαχνε αργότερα τη θηλιά του θανάτου.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/283073-Sok-kai-phrike-Kategrapse-me-kamera-ten-aytoktonia-tes-16chrones-philes-toy-giati-ton-synarpazei-o-thanatos ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...