Σοκ: Νεαρός ήθελε κάτασπρα δόντια και δείτε τι έπαθε! (Εικόνα)

Σοκ: Νεαρός ήθελε κάτασπρα δόντια και κατέληξε με μια μεγάλη τρύπα στο λαιμό του! (Φωτογραφία)

Μία απίστευτη περιπέτεια είχε ένας νεαρός πωλητής από το Νορθάμπτονσαϊρ της Βρετανίας.

Ο 22χρονος άνδρας κατέληξε… με μία μεγάλη τρύπα στο λαιμό του εξαιτίας ενός κιτ λεύκανσης δοντιών που χρησιμοποίησε για να αποκτήσει την τέλεια οδοντοστοιχία του ειδώλου του Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Ο Τζέικ Μπάρετ, που θαύμαζε εδώ και χρόνια τα κάτασπρα δόντια του Αμερικανού σταρ, αγόρασε ένα γνωστό σύστημα λεύκανσης δοντιών με το όνειρο να αποκτήσει ένα υπέροχο χαμόγελο.

Ωστόσο, απέκτησε μία μεγάλη κύστη γεμάτη οξυζενέ κάτω από τη γλώσσα του, εξαιτίας μίας αλλεργικής αντίδρασης του οργανισμού του στα συστατικά του κιτ.

Η κύστη εμφανίστηκε μόλις 48 ώρες μετά τη χρήση του προϊόντος, ωστόσο ο νεαρός έκανε το ολέθριο λάθος να περιμένει έξι ολόκληρες μέρες προτού ζητήσει ιατρική βοήθεια, διάστημα στο οποίο η κατάστασή του επιδεινώθηκε δραματικά.

Προκειμένου να αφαιρέσουν τη δηλητηριώδη ουσία από την κύστη, που πλέον είχε διογκωθεί απειλώντας τη ζωή του 22χρονου, οι γιατροί αναγκάστηκαν να ανοίξουν μία μεγάλη τρύπα στο λαιμό του ώστε να αποστραγγίξουν το οξυζενέ.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», o νεαρός Βρετανός εξήγησε ότι δεν είχε ανησυχήσει για την κύστη καθώς δεν γνώριζε ότι περιείχε δηλητήριο και ότι, αν έσπαγε, θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει.

«Όταν έμαθα για το οξυζενέ, έπαθα σοκ. Όταν αγοράζεις επώνυμα προϊόντα δεν περιμένεις να περιέχουν δηλητήρια. Νιώθω τυχερός που επέζησα», είπε ο Τζέικ Μπάρετ.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/kosmos/item/106536-nearos-dontia-trypa ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...