Σοκ: Πήγε να της κάνει τατουάζ και δείτε τι του έκανε εκείνη!… (Εικόνες & Βίντεο)

Σοκ: Πήγε να της κάνει τατουάζ και δείτε τι του έκανε εκείνη!… (Εικόνες & Βίντεο)

τατουάζ

Οι καιροί έχουν αλλάξει. Οι παλαιότερες γενιές έβλεπαν τα τατουάζ ως ένδειξη επανάστασης και εγκληματικότητας. Σήμερα, δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις χαριτωμένες γιαγιάδες, γιατρούς, δικηγόρους και καθηγητές να κάνουν τατουάζ.

Τα τατουάζ υπάρχουν στον κόσμο για πολλούς αιώνες, αφού στην Σαμόα, την Ταϊτή, την Ιαπωνία, την Αφρική και την Καμπότζη διακοσμούν το σώμα τους με τατουάζ ως μια μορφή πολιτιστικής έκφρασης, κοινωνικής θέσης και μύησης. Μια γυναίκα με ένα καταπληκτικό τατουάζ στο πόδι πήγε σε έναν καλλιτέχνη τατουάζ για να κάνει τατουάζ στο αριστερό της χέρι.

Δεν ξέρουμε ποιο θα ήταν το καινούργιο τατουάζ, αλλά ο καλλιτέχνης φαίνεται πολύ συγκεντρωμένος στην δουλειά τους. Στην Κίνα τα τατουάζ έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία 20 χρόνια.

Παλαιότερα απευθύνονταν αποκλειστικά σε εγκληματίες και φυλακισμένους. Σήμερα, έχουν γίνει ένας τρόπος για να αποτυπώσει ο καθένας την εμπειρία της ζωής του και να γιορτάσει την ξεχωριστή τους ταυτότητα.

Πολλά από τα τατουάζ στην Κίνα περιλαμβάνουν Κινέζικους θρύλους με έντονα χρώματα και μυστηριώδη πλάσματα, όπως αναφέρει το tilestwra. Αν κρίνουμε από το τατουάζ στο πόδι μάλλον κάτι αντίστοιχο θα είναι και το τατουάζ στο χέρι.

Μόνο που αυτή η πελάτισσα είχε διάθεση για πλάκες. Κάποια στιγμή το τεράστιο στήθος της εξερράγη και ο άντρας τρομοκρατήθηκε.

Ο άντρας έπεσε πίσω, ενώ εκείνοι που παρακολουθούσαν απομακρύνθηκαν γρήγορα. Μάλλον, από εδώ και πέρα θα βάλει μια πινακίδα που να γράφει “Όχι φάρσες στον καλλιτέχνη εν ώρα εργασίας”.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...