ΣΟΚ: Πλησιάζει το τέλος της Lancia

ΣΟΚ: Πλησιάζει το τέλος της Lancia
H ιστορική Lancia σύντομα θα είναι παρελθόν. Αυτό είπε σχεδόν ξεκάθαρα ο απόλυτος άρχων του Ιταλικού γκρουπ, Sergio Marchionne σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica.
Ο Ιταλός Μάνατζερ, μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η Αμερικανική κρίση που γονάτισε μία από τις βαριές βιομηχανίες της χώρες, το αυτοκίνητο, πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους (τους αυτοκινητάδες). Τόνισε ότι, μετά και την πλήρη εξαγορά της Chrysler από την Fiat, θα αλλάξουν πολλά, όπως το ότι θα σταματήσει η εταιρεία να πουλάει στην Ευρώπη τα αμερικανικά αυτοκίνητα της με το σήμα της Lancia. Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία δε θα κατασκευάσει άλλο αυτοκίνητο τονίζοντας ότι το μόνο που θα πωλείται θα είναι το Ypsilon κι αυτό μόνο, πολύ πιθανόν, μόνο στην Ιταλική αγορά. Μάλιστα δεν διευκρίνισε αν θα υπάρξει επόμενη Ypsilon, τονίζοντας ότι όποια εταιρεία βάζει μέσα τον όμιλο θα κλείνει.

Αυτή η αποκάλυψη αναμφίβολα δε θα αφήσει αδιάφορους τους Ιταλούς, οι οποίοι έχουν μία ιδιαίτερη ευαισθησία σε ότι αφορά τις αυτοκινητοβιομηχανίες τους, αλλά ούτε τα σκληρά συνδικαλιστικά όργανα, με τα οποία ο Ιταλός Μάνατζερ έχει συγκρουστεί πάμπολλες φορές.

Σημειώστε πως, σήμερα, ζημιές καταγράφει και η Alfa Romeo, για την οποία ο Sergio Marchionne ήταν απόλυτος, καταρχάς ότι δεν πρόκειται να υποκύψει στον μόνιμο μνηστήρα της την VW, που θέλει να την εξαγοράσει και κατά δεύτερον ότι μέχρι τον Απρίλιο θα ανακοινωθούν τα επόμενα μοντέλα της Alfa τα οποίο θα αλλάξουν πλήρως τη σημερινή εικόνα της.

Τέλος τόνισε ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας από τις μονάδες παραγωγής της Chrysler, ενώ εξήρε την βοήθεια του Προέδρου Ομπάμα και του οικονομικού επιτελείου του, για την βοήθεια τους στο θέμα της εξαγοράς – σωτηρίας δηλαδή- της Chrysler. «Χωρίς την βοήθειά τους δε θα ήμασταν σήμερα εδώ…» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...