ΣΟΚ στα Ψαχνά Ευβοίας – Καταγγελία νεαρής συζύγου: Με χτύπησε ξανά, χαστουκίζοντας με δημόσια.

Σοκ προκαλεί, ένα μήνυμα που λάβαμε πριν λίγες ώρες, όπου νεαρή γυναίκα από την περιοχή των Ψαχνών, φοβάται για την ζωή της. Ο σύζυγος επανειλημμένα ασκεί ενδοοικογενειακή βία είτε στον ιδιωτικό είτε σε δημόσιους χώρους χωρίς δισταγμό. Η νεαρή γυναίκα μην ξέροντας τι να κάνει ζήτησε βοήθεια από μας αφού όπως μας λέει στο μήνυμα φοβάται να τον καταγγείλει διότι δέχεται απειλές μέχρι και για την ζωή της.

Δημοσιεύουμε απόσπασμα από το μήνυμα της κρύβοντας για ευνόητους λόγους τα στοιχεία όπου φαίνεται η αγωνία και ο φόβος της συγκεκριμένης νεαρής γυναίκας.

Τα πράγματα έχουν ως εξής: νωρίς το μεσημέρι της 10ης Ιανουαρίου,ο σύζυγος μου …, ενώ είχαμε πάει την κόρη μας στην παιδική χαρά(πριν το 2ο Δημοτικό) με χτύπησε ξανά, χαστουκίζοντας με,παρουσία κόσμου. Βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ένας μπαμπάς,με την κόρη του και το γιο του…Δυστυχώς, με απειλές για την ίδια μου τη ζωή, δεν κατάφερα να καταγγείλω τότε τον σύζυγο μου, ούτε καμία από τις άλλες φορές που υπήρξε ενδοοικογενειακή βια. Θα απευθυνθώ το απόγευμα και στην αστυνομία…

eviathema.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...