Σοκ στις ΗΠΑ: Εξάχρονη στραγγάλισε τον 12 μηνών αδελφό της

Σοκ στις ΗΠΑ: Εξάχρονη στραγγάλισε τον 12 μηνών αδελφό της

Μία εξάχρονη στραγγάλισε τον μόλις ενός έτους αδελφό της στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας. Ο πατέρας των παιδιών αντιμετωπίζει κατηγορίες, καθώς άφησε τα δύο παιδιά μόνα τους στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ενώ ο ίδιος ψώνιζε σε ένα κατάστημα στο Χιούστον.

Όταν ο Deshaun Middleton επέστεψε η κόρη του έκλαιγε και φώναζε ότι “έκανα κάτι κακό”, όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα. Ο πατέρας βρήκε τον γιο του χωρίς τις αισθήσεις του με τη ζώνη ασφαλείας τυλιγμένη γύρω από τον λαιμό του.

Ο Middleton κάλεσε αμέσως τις αρχές και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, ενώ περίμενε τους διασώστες. Ο γιος του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με την εφημερίδα The Chronicle. Ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία μέσω στραγγαλισμού.

Η εξάχρονη είπε στους αστυνομικούς ότι τύλιξε τη ζώνη ασφαλείας γύρω από τον λαιμό του αδελφού της, επειδή δεν μπορούσε να τον κάνει να σταματήσει να κλαίει. Υποστήριξε μάλιστα ότι πίστευε ότι κοιμήθηκε.

Ο Middleton ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε δώσει στα παιδιά διάφορα σνακ και τους είχε βάλει να δουν μια ταινία και είχε αφήσει ανοιχτό και τον κλιματισμό του αυτοκινήτου, ενώ πήγε για ψώνια. Επίσης τόνισε ότι κατά διαστήματα κοιτούσε για να δει ότι όλα ήταν καλά.

Βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος έδειξαν ότι ο πατέρας έμεινε εντός του καταστήματος περισσότερο από μία ώρα επιπλέον από ότι είχε καταθέσει, ενώ δεν κοίταξε ποτέ αν τα παιδιά του ήταν καλά.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/347377-Sok-stis-EPA-Exachrone-straggalise-ton-12-menon-adelpho-tes ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...