Σοκ: Τον λήστεψαν και… τον πέταξαν από το μπαλκόνι

Αδίστακτοι ληστές προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και επιτέθηκαν στο ανυποψίαστο θύμα τους.

Στη σύλληψη ενός 30χρονου αλβανικής καταγωγής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ληστείας, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε).

Ο 30χρονος συνελήφθη στην περιοχή των Πατησίων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Ο συλληφθείς, στις 18 Ιουνίου του 2015, μαζί με έναν συνεργό του, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, προσέγγισαν έναν Πακιστανό, στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε, στην περιοχή της Ομόνοιας, και τον έπεισαν να τους οδηγήσει στο διαμέρισμά του.

Μόλις έφθασαν στο διαμέρισμα, αφού αρχικά τον έδεσαν με χειροπέδες στο καλοριφέρ, προκειμένου να ερευνήσουν τους χώρους, αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα.

Όταν ο Πακιστανός αντελήφθη ότι οι δράστες δεν είναι αστυνομικοί, άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τότε του έβγαλαν τις χειροπέδες και στη συνέχεια τον έριξαν από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, με πρόθεση να τον σκοτώσουν. Ο άτυχος άνδρας έπεσε σε ταράτσα διπλανό κτιρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια και στη λεκάνη.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...