Σοκ: χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι

Σοκ: χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι
Πασίγνωστο ζευγάρι της διεθνούς showbiz αποφάσισε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τρία χρόνια γάμου.

Τους δρόμους τους αποφάσισαν να χωρίσουν ο Ορλάντο Μπλουμ και η Μιράντα Κερ μετά από τρία χρόνια γάμου και συνολικά έξι χρόνια σχέσης. Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού με μια λιτή ανακοίνωση επιβεβαίωσε τις φήμες που τους ήθελαν χωριστά, ενώ επεσήμανε πως εδώ και αρκετούς μήνες ήταν σε διάσταση.

Πάντως ο εκπρόσωπος του ηθοποιού και του μοντέλου ξεκαθάρισε πως ο χωρισμός ήταν φιλικός και πως αγαπιούνται και σέβονται ο ένας τον άλλον, καθώς έχουν και ένα γιο μαζί.

H ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά από έξι χρόνια μαζί, αποφάσισαν πρόσφατα να επισημοποιήσουν το χωρισμό τους. Παρά το γεγονός πως ο γάμος τους τελείωσε, αγαπάνε, στηρίζουν και σέβονται ο ένας τον άλλον, μιας και οι δυο είναι γονείς ενός παιδιού, και παραμένουν οικογένεια».

O Βρετανός ηθοποιός και το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret από την Αυστραλία ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί από το 2007, ενώ η Κερ έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι, τον Φλυν, τέσσερα χρόνια αργότερα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Μπρόντγουέι, με πρωταγωνιστή τον 36χρονο ηθοποιό. Όπως σημειώνει η dailymail παρά το γεγονός πως ήταν χωριστά, η παρουσία της Κερ στην παράσταση αποδεικνύει την καλή σχέση που συνεχίζουν να διατηρούν.

«Όταν είδα τον Ορλάντο στο Ρωμαίος και Ιουλιέτα με συνεπήρε», είχε πει τότε το 30χρονο μοντέλο, ρίχνοντας προσωρινά στάχτη στα μάτια των ταμπλόιντ που εδώ και καιρό έγραφαν για χωρισμό.

Πάντως όλοι στον καλλιτεχνικό κόσμο περίμεναν την επίσημη πια ανακοίνωση του χωρισμού τους, καθώς πριν από περίπου δύο εβδομάδες πούλησαν το σπίτι τους. Μάλιστα το πούλησαν όσο όσο, καθώς ο Μπλουμ το αγόρασε το 2007 για το ποσό των 2,75 εκατ. δολαρίων και το πούλησε για 4,5 εκατ. Δολάρια, κάτι που δείχνει πως δεν ήθελαν πλέον να ζουν μαζί.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...