Σολωμού για Αθανασίου: “Αν δεν υπήρχε το παιδί…” (BINTEO)

Σολωμού για Αθανασίου:
Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ βρέθηκε η Μαρία Σολωμού αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από τη σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου και το παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί.
Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας γονιός στο μεγάλωμα του παιδιού, λέει χαρακτηριστικά: «Την ώρα που αγαπάς κάποιον, επίσης θέλεις να τον σκοτώσεις. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα που σου δημιουργούνται τα οποία είναι απολύτως υγιή. Ένα παιδάκι θα σου δημιουργήσει και νεύρα, πολύ αγάπη σαφέστατα, απελπισία, απόγνωση, τα πάντα…».

Για τη στιγμή που ο έφυγε ο Μάριος Αθανασίου από το σπίτι και τη σχέση που απέκτησαν στη συνέχεια, η Μαρία Σολωμού αναφέρει: «Όταν ο Μάριος μετακόμισε από το σπίτι, δεν του είπαμε ο μπαμπάς θα φύγει από το σπίτι. Το βράδυ όταν ο Αλέξανδρος είχε πρόβλημα φώναζε τον μπαμπά του, όχι εμένα. Την μέρα που έφυγε και δεν του το είπαμε, φώναξε εμένα το βράδυ, σαν να το ήξερε. Αλλά και που έφυγε, σπίτι τρώει… Πάντα είχαμε στο μυαλό μας ότι δεν θέλαμε την ένταση να την περάσουμε στο παιδί. Την ξαναπιάσαμε τη σχέση μας και την κάναμε άλλο πράγμα. Τώρα πια είμαστε τύπου συγγενείς. Αν δεν υπήρχε το παιδί δεν θα είχαμε επαφή»…

{youtube}tW2v3TU9_nY{/youtube}

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...