Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει επιλέξει να ζει στην Πάρο και σπάνια επισκέπτεται την Αθήνα, όπως είπε η ίδια, η οποία βρέθηκε χθες το βράδυ στην έκθεση φωτογραφίας του γιου της, Μιχαήλ Άγγελου Βαρθακούρη. Σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους, μίλησε για την καθημερινότητά της αλλά και για την απόφασή της να εγκαταλείψει την τηλεόραση.

Η Σοφία Αλιμπέρτη πρόλαβε οριακά να φτάσει στον χώρο τέχνης. «Είχε απαγορευτικό οπότε οριακά φτάσαμε» είπε, ενώ για τον Μιχαήλ Άγγελο Βαρθακούρη είπε πως «έχει κι άλλα ταλέντα. Θα μπορούσε να είναι και ένας καταπληκτικός ηθοποιός. Επέμενα πολλά χρόνια για τη φωτογραφία, ωστόσο εκείνος ένιωσε έτοιμος τώρα. Και τώρα είναι το σωστό. Με έχει φωτογραφίσει κι εμένα σε προσωπικές στιγμές που τον παρακαλάω να μην τις βγάλει για να μη γίνουμε ρεζίλι».

Για τη ζωή της στην Πάρο, η Σοφία Αλιμπέρτη εξομολογήθηκε ότι «είμαι πάρα πολύ καλά. Έχεις μία καταπληκτική ποιότητα ζωής, όπου κι αν κοιτάξουν τα μάτια σου, αντικρίζουν μπλε οπότε αυτό εμένα είναι το στοιχείο μου. Τώρα που έχω έρθει εδώ μετά από 1,5 χρόνο είμαι λίγο έξω από τα νερά μου. Έχω σοκαριστεί… Αυτοκίνητα… Κίνηση… Τι είναι αυτό;».

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, η Σοφία Αλιμπέρτη τόνισε, ακόμη, ότι δεν της λείπει η τηλεόραση και ότι η απόφαση να την εγκαταλείψει τη βασάνιζε χρόνια. «Ευχόμουν να καταφέρω να φύγω εγώ πρώτη και να μην με διώξουν» σημείωσε.

newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...