Η Ναύπακτος μπορεί να αποτελέσει έναν συνειδητό προορισμό για όσους επιθυμούν, από ένα απλό city-break έως και περισσότερες ημέρες διακοπών.

Η κ.Ζαχαράκη αναφέρθηκε στους πυλώνες πάνω στους οποίους δουλεύει το υπουργείο της με στόχο αφ’ενός την ανάδειξη περισσότερων τουριστικών προορισμών πέραν των γνωστών,αλλά και την επέκταση της τουριστικής περιόδου όλο το χρόνο.

Και η περιοχή της Ναυπακτίας,έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά προκειμένου να εξελιχθεί εκτός από ένας απλός προορισμός του Σαββατοκύριακου,σε έναν προορισμό για περισσότερες ημέρες, για όσους επιθυμούν ποιοτικές διακοπές.Κάνοντας αναφορά στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή από την πόλη της Ναυπάκτου και τις γύρω περιοχές,η Ναυπακτία φαίνεται ότι μπαίνει πολύ δυνατά στο κάδρο του τουριστικού ενδιαφέροντος της Δυτικής Ελλάδας,εξελισσόμενη σε κορυφαίο προορισμό.Και αυτό,είναι κάτι που επεσήμανε και ο κ.Κικίλιας επισκεπτόμενος την περασμένη εβδομάδα την πόλη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ, ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...