“Σπάει” στα δύο η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας

Διάσταση απόψεων στην Α.Δ.Κ.Ν. τελευταίως σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσει η παράταξη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες,ο Γιάννης Μπουλές εισηγείται σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδόσει η παράταξη από τις αρχές Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους,την αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές και προσπάθεια εκπροσώπησης σε όσο μεγαλύτερο εύρος του δήμου.

Ιστορικά-ωστόσο- στελέχη,όπως ο πολιτικός μηχανικός Κων/νος Πατούχας και η αντΙδήμαρχος επί θητείας Μπουλέ, Μαρία Ζιαμπάρα διαχωρίζουν τη θέση τους αφήνοντας να εννοηθεί αδυναμία συγκρότησης ψηφοδελτίου στο μεγαλύτερο γεωγραφικά τμήματα του δήμου, ακολουθώντας διαφορετικούς δρόμους .

Ο Κ.Πατούχας φαίνεται ότι έχει έλθει σε κατ’αρχήν συμφωνία με τη δημοτική αρχή Γκίζα για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια.Ρόλο στην απόφαση αυτή φαίνεται να παίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που συνεργάζονται με τη δημοτική αρχή ισχυροποιόντας με τον τρόπο αυτό,ένα μεγάλο κομμάτι της Α.Δ.Κ.Ν. να στηρίξει τον νυν δήμαρχο στην προσπάθειά του για επανεκλογή.

Όσο για την πρώην αντιδήμαρχο Μαρία Ζιαμπάρα,φαίνεται ότι δεν θα της ήταν καθόλου ευχάριστο να βρεθεί στο ίδιο μετερίζι με τα παλιά στελέχη της παράταξης που αυτομόλησαν προς τη δημοτική αρχή και για το λόγο αυτό,μάλλον θα πρέπει να είναι δεδομένη η συνέχιση του αυτοδιοικητικού της ταξιδιού αυτή τη φορά μέσα από την Ενωτική πρωτοβουλία.Άλλωστε,η παράταξή της βρισκόταν στο σχήμα των “5” για κοινά αποδεκτό υποψήφιο του αντιπολιτευτικού σχήματος από το οποίο αποχώρησε η Α.Δ.Κ.Ν και ο Γιάννης Μπουλές έπειτα από τη γνωστοποίηση της πρόθεσης Λουκόπουλου να ηγηθεί του σχήματος.Ως προς την εξέλιξη αυτή,η πρώην αντιδήμαρχος δε φαίνεται να δεσμεύεται με την απόφαση του αρχηγού της,οπότε με τον τρόπο αυτόν θα παλαίψει για την πολιτική της συνέχεια στα αυτοδιοικητικά του δήμου.Προς αυτή την κατεύθυνση,η επιλογή της Μ.Ζιαμπάρα,αποτελεί για την Ενωτική Πρωτοβουλία προστιθέμενη αξία όσον αφορά τη γνώση της και εμπειρία της στα δημοτικά πράγματα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα,πιθανόν λίγο πριν ή λίγο μετά τις ημέρες του Πάσχα,αναμένονται ανακοινώσεις από την παράταξη οπότε θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τοπίο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...