Σπήλιος Λιβανός: «Αξιέπαινες προσπάθειες, όπως αυτή της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων χρειάζονται τη στήριξη όλων μας»

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα Καλυβίων για να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται εκεί για την εκμάθηση πληροφορικής σε παιδιά που αδυνατούν για κοινωνικοοικονομικούς λόγους να παρακολουθήσουν φροντιστηριακά μαθήματα.

Ο Σπήλιος Λιβανός δήλωσε ότι «αξιέπαινες προσπάθειες, όπως αυτή της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων χρειάζονται τη στήριξη όλων μας» και συμπλήρωσε «ελπίζω με τους νέους τους υπολογιστές οι μικρότεροι και μεγαλύτεροι μαθητές, με τη βοήθεια και καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά και τις δυνατότητες των ΤΠΕ, καθώς και να μάθουν να προστατεύονται από κακόβουλες ενέργειες στον ψηφιακό κόσμο. Για τα παιδιά μας, άλλωστε, οι ψηφιακές δεξιότητες αποτελούν μια δεύτερη μητρική γλώσσα».

Ο βουλευτής συνεχάρη τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δημήτρη Αναστασίου, τους υπεύθυνους για την υλοποίηση αυτού του εκπαιδευτικού έργου Αναστάσιο Φαναριώτη, ερευνητή του ΕΑΠ και Χρήστο Λύγδα, εκπαιδευτικό, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & Γυμνασίου Καλυβίων, για την προσπάθειά τους αυτή.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...