Σπ.Τσέλιος:Η παράταξη αποφάσισε σε μια νύχτα να αποχωρήσει από τη συνεργασία-Δεν την περιελάμβανε η ημερήσια διάταξη

Θέση στα όσα διατύπωσε ο επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν.Γιάννης Μπουλές (Δείτε εδώ) εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης και πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Σπύρος Τσέλιος κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης για την εκλογή προεδρείου του Δ.Σ. και επιτροπών στο δήμο Ναυπακτίας.

Συγκεκριμένα ο κ.Τσέλιος είπε ότι δεν προβλέπεται καμία διαδικασία για τη διαγραφή των “4” από την παράταξη,αφού το καταστικό δεν προβλέπει σχετικά και η παράταξη σύμφωνα με το νομό,η παράταξη ορίζεται από τα 2/3 των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της.Η διαδικασία της αποχώρησης της ΑΔΚΝ από τη συνεργασία της με τη δημοτική αρχή έγινε σε μία νύχτα μετά από διαδικασία που δεν είναι απ[οδεκτή,δεν καλέστηκαν σοβαρά πρόσωπα να εκφέρουν άποψη,χωρίς να έχει προηγουμένως να έχει προβλεφθεί από την ημερήσια διάταξη.

Ο νόμος της απλής αναλογικής ήταν συγκεκριμένος και κάποιοι πανηγύριζαν γι’αυτόν και ήταν αυτός που έφεραν τις δημοτικές αρχές στην κατάσταση αυτοί.Είμαστε υπηρεσιακοί και θα παραμείνουμε στο πλευρό της δημοτικής αρχής μέχρι το τέλος σημείωσε ο κ. Τσέλιος.

Δείτε το βίντεο της τοποθέτησής του.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...