Στήριξη στα χωριά του Ξηρόμερου από τον Σπήλιο Λιβανό

Περιοδεία στα χωριά του Ξηρόμερου πραγματοποίησε ο Σπήλιος Λιβανός. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία ο οποίος και επισκέπτεται συχνά την περιοχή, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους, αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και θεσμικούς φορείς με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται για τον τόπο μετά τις εκλογές.



Ο Σπήλιος Λιβανός μίλησε για την άμεση ανάγκη ενίσχυσης της πρωτογενούς παραγωγής στην περιοχή αλλά και για το ευρύτερο σχέδιό του για τον νομό, αναφερόμενος σε συγκεκριμένα έργα υποδομών που θα στηρίξουν την ανάπτυξη στην περιοχή του Ξηρόμερου. Ο υποψήφιος της ΝΔ αναφέρθηκε εκτενώς στην ανάγκη επαναλειτουργίας και ανάπτυξης του λιμανιού στο Πλατυγιάλι και στη σύνδεσή του με την Ιόνια Οδό, στην ολοκλήρωση της οδικής σύνδεσης του  άξονα Πλατυγιάλι – Λαμία με τον Ε84 καθώς και στην ενεργοποίηση  της ΝΑΒΙΠΕ Πλατυγιαλίου Αστακού.


Θέτοντας ως βασικό στόχο την αύξηση του εισοδήματος των κατοίκων ο κ. Λιβανός παρουσίασε το πρόγραμμα της ΝΔ για τη μείωση της φορολογίας και την προσέλκυση επενδύσεων επισημαίνοντας πως στόχο της νέας κυβέρνησης θα είναι και η στήριξη της μεσαίας τάξης και των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.

Στέλνοντας μήνυμα πως οι πολίτες πρέπει στις 7 Ιουλίου να προσέλθουν στις κάλπες και να ολοκληρώσουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής που έστειλαν στις ευρωεκλογές ο κ.Λιβανός επεσήμανε πως «η ελπίδα για την ταλαιπωρημένη Αιτωλοακαρνανία είναι ζωντανή» και πως «η επόμενη τετραετία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, το Νεκτάριο Φαρμάκη Περιφερειάρχη και τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη Δήμαρχο, θα είναι καθοριστική για το μέλλον του νομού και ειδικά των κατοίκων του Ξηρόμερου».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...