Στήριξη Τραμπ στην υποψηφιότητα του Λος Άντζελες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Λος Άντζελες για την ανάληψη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, όπως δήλωσε η Επιτροπή Διεκδίκησης της αμερικανικής πόλης.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή δήλωσε μέσω Twitter, ότι ο Τραμπ συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον πρόεδρο της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ “για να εκφράσει την σθεναρή υποστήριξή του” προς τους Ολυμπιακούς και “τα σχέδια της πόλης να διοργανώσει θαυμάσιους Αγώνες”.

Η συνομιλία των δύο ανδρών προγραμματίστηκε από τον δήμαρχο του Λος Άντζελες Έρικ Γκαρσέτι, ο οποίος είχε δηλώσει παλαιότερα ότι η νίκη του Τραμπ, μετά από μια προεκλογική περίοδο γεμάτη σκληρά λόγια για τους μετανάστες, τους ισπανόφωνους, τους μουσουλμάνους και τις γυναίκες, θα μπορούσε να αποβεί εις βάρος της υποψηφιότητάς του Λος Άντζελες για τους Ολυμπιακούς, δεδομένου ότι η ΔΟΕ απαρτίζεται από μέλη πολλών χωρών.

Η ΔΟΕ, η οποία έχει να λάβει επίσης φακέλλους υποψηφιότητας από το Παρίσι και τη Βουδαπέστη, θα ανακοινώσει την απόφασή της τον Σεπτέμβριο του 2017.

Το Λος Άντζελες φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1932 και του 1984. Για τους τρίτους Αγώνες που επιδιώκει να διοργανώσει έχει επιλέξει ως θέμα τον εορτασμό της πολυμορφίας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...