Σταρακά: ανοιχτόμυαλος, προοδευτικός και πατριώτης ο Νίκος Παπανδρέου

Επίσκεψη του υποψήφιου ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νίκου Παπανδρέου στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Παπανδρέου υποδέχθηκε σήμερα, 12 Απριλίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά.
Στην συνάντηση ήταν παρόντες οι Αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Λύτρας και Νίκος Μπαλαμπάνης ενώ τον κ. Παπανδρέου συνόδευαν ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Ζήσιμος, οι υποψήφιοι βουλευτές Βασίλης Αντωνόπουλος, Αθανάσιος Τορουνίδης, Περσεφόνη Πιστιόλη καθώς και αρκετά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.
Η Αντιπεριφερειάρχης αφού καλωσόρισε τον κ. Παπανδρέου μεταξύ άλλων τόνισε : « Με τον Νίκο Παπανδρέου μας συνδέουν κοινές πολιτικές καταβολές, περισσότερο ακόμη όμως μας συνδέει μια κοινή θέση του πολιτικού γίγνεσθαι και των προτεραιοτήτων που καλείται να έχει ένας πολιτικός μέσα στην πορεία του. Πιστεύω ότι οι προσεχείς ευρωεκλογές έχουν μεγάλη σημασία για την Ευρώπη και οι εκλεγμένοι που θα μας εκπροσωπήσουν εκεί θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της επόμενης μέρας για πολλά χρόνια. Εκείνο που πρέπει να αντιμετωπίσει η Ευρώπη το προσεχές διάστημα είναι η άνοδος των λαϊκίστικων δυνάμεων- με αιχμή την Ακροδεξιά -που επιδιώκουν να τινάξουν το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα στον αέρα και να σταματήσουν την πορεία προς την ολοκλήρωση και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς».
Η κ. Σταρακά αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Παπανδρέου σημείωσε ακόμη : « Ο Νίκος Παπανδρέου είναι ένας ανοιχτόμυαλος, προοδευτικός αλλά και πατριώτης πολίτης και πολιτικός, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά στους αγώνες που θα έρθουν. Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστεί ο ίδιος και όλοι όσοι πιστεύουν στο κοινό μέλλον της Ευρώπης των λαών».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...