Σταύρος Θεοδωράκης: Βρισκόμαστε μπροστά σε μια επέλαση στα ΜΜΕ

«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΑ»

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια επέλαση στα ΜΜΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να ελέγξει και να συνετίσει τα ΜΜΕ που μέχρι χθες καταριόταν», υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τους αγρότες και την πρωτογενή παραγωγή.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση με τις τελευταίες αυτές εξελίξεις περνά σε άλλη πίστα. «Μετά την επιχείρηση συνεννόησης με την διαπλοκή αποφάσισε να πάρει την υπόθεση στα χέρια της και να αναλάβει η ίδια πλέον με τους ανθρώπους της, τους δημοσιογραφικούς ομίλους», ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια επέλαση στα ΜΜΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να ελέγξει και να συνετίσει τα ΜΜΕ που μέχρι χθες καταριόταν», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Όποιους δεν μπορείτε να ελέγξετε τους εκφοβίζετε. και εδώ μπαίνει ο Καμμένος ο οποίος μάλιστα λέει ότι το κυνήγι γίνεται έπειτα από συνεννόηση μαζί σας. Και είναι λυπηρό να μην βγαίνει κανένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να μην καταγγέλλει τον κ. Καμμένο», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...