Σταύρος Νικολαϊδης: Ήμουν άγνωστος, δεν έβγαλα χρήματα από τα Εγκλήματα

Όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαϊδης στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Για την προσωπική του ζωή, τόσο με την σύζυγο του όσο και με τους γονείς του, μίλησε ο Σταύρος Νικολαϊδης στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. 

“Με την γυναίκα μου χάσαμε τρία παιδάκια, τα δύο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και το τρίτο στον τρίτο μήνα.

Στάθηκα πολύ δίπλα στη γυναίκα μου σε όλο αυτό, έβαλα πίσω τον δικό μου πόνο γιατί συνειδητοποίησα ότι εκείνη είναι που περνάει το μεγάλο ζόρι.

Είναι τραγικό να κάνεις δύο γέννες και να μην κρατάς παιδί στα χέρια σου ” δήλωσε αρχικά ο Σταύρος Νικολαϊδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

“Δεν μεγάλωσε μέσα σε μια αρμονική και ευτυχισμένη οικογένεια και ήθελα να πετύχω το ακριβώς αντίθετο. Οι γονείς μου ήταν δυο άνθρωποι που μάλλον δεν θα έπρεπε να γνωριστούν ποτέ και να είναι μαζί.

Δεν τους θυμάμαι ποτέ να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται. Θυμάμαι μόνο καβγάδες πολύ έντονους και φωνές. Εγώ είχα πέσει στο πάτωμα και τους φώναζα να σταματήσουν” πρόσθεσε, ακόμα, ο γνωστός ηθοποιός

Επίσης, ο Σταύρος Νικολαϊδης αποκάλυψε ότι “χρήματα δεν έβγαλα από τα Εγκλήματα, θα ξεκινήσω από εκεί.Χρήματα δεν έβγαλα γιατί τότε ήμουν άγνωστος και με το πρόσχημα ότι γίνεις γνωστός από αυτό το σίριαλ, δεν σου έδιναν λεφτά”.

newsit.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...