Σταύρος Σταύρου: Στόχος μας είναι να δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά…

Ο προπονητής της νεοσύστατης Ακαδημίας Ναυπάκτου Σταύρος Σταύρου στην πρώτη του δήλωση μετά τον αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση Θέρμου:

Είναι ένα νέο ξεκίνημα και ανοικοδόμηση μιας ομάδας από την αρχή σε όλα τα επίπεδα ,θέλει υπομονή , την έχουμε και θα προχωρήσουμε .

Στόχος μας είναι να δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια στα νέα παιδιά για να παίξουν σωστό και καλό ποδόσφαιρο δουλεύοντας σωστά .  Είμαστε σε καλό δρόμο και στην πορεία των αγώνων θα γινόμαστε καλύτεροι, περιορίζοντας τα λάθη μας και μαθαίνοντας από αυτά. Έγινε μια καλή προετοιμασία πρωτόγνωρη για τους νέους ποδοσφαιριστές  μας , θέλουμε  λίγο χρόνο να αφομοιώσουν τα παιδιά και την τακτική μας , και με  δεδομένο  την προσθήκη  των υπολοίπων παιδιών που θα μπούνε σε αγωνιστικό επίπεδο τις επόμενες μέρες, θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί.

Το παιχνίδι κυπέλλου δεν ήταν εξ αρχής στους στόχους μας, αφού εκτός του ότι δεν είχαμε αρκετά  δελτία έτοιμα, ξέραμε σύμφωνα με το χρόνο έναρξης μας πως δεν θα ήμασταν ακόμη σε επίπεδο που επιθυμούσαμε  και θέλαμε   και περιμέναμε μια εμφάνιση που θα  επισημαίναμε κάποια στοιχεία για να δούμε που βρισκόμαστε.

Είμαι ευχαριστημένος  αρκετά από τα παιδιά έχουμε χρόνο και ταλέντο  και θα γίνουμε καλύτεροι.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...