Στα άκρα η σχέση του Θωμόπουλου με τη Στάη

Στα άκρα η σχέση του Θωμόπουλου με τη Στάη
Στα άκρα έχει οδηγηθεί η σχέση του διευθυντή ειδήσεων της ΝΕΤ Βασίλη Θωμόπουλου, με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, Έλλη Στάη.
Η συνύπαρξη έχει γίνει ανυπόφορη, ενώ τα περιστατικά αυξάνονται καθημερινά. Ενδεικτική της κατάστασης, η στάση της παρουσιάστριας την περασμένη Παρασκευή, όταν αρνιόταν να εκφωνήσει το δελτίο επειδή ο διευθυντής είχε αποφασίσει να μη βγάλει «παράθυρα», με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξή του τέσσερα λεπτά!

Ο τελευταίος θεωρεί ότι η απουσία τηλεοπτικών παραθύρων και η προβολή περισσοτέρων θεμάτων και ρεπορτάζ διπλασιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, σε αντίθεση με την Έλλη Στάη, που τα θέλει – όπως λένε οι κακές γλώσσες για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις της.

Η αίθουσα σύνταξης δεν διάκειται θετικά απέναντί της. Της αποδίδουν βεντετισμό, έλλειψη συνεργασίας και ευθύνη για τις «χαμηλές πτήσεις» του δελτίου. «Απουσιάζει από τις συσκέψεις του δελτίου και εμφανίζεται στις 6.30 το απόγευμα», λέγεται συχνά, αλλά και «δεν καταδέχεται να εκφωνήσει δελτία – όπως το βράδυ της Τετάρτης, που έπαιζε ο Ολυμπιακός, επειδή η διάρκειά του ήταν μόλις 20’»!

Αυτό όμως που ακούγεται όλο και περισσότερο στο ραδιομέγαρο είναι ότι η «Γαβρά τα Σαββατοκύριακα κάνει διψήφια», όπως και την Τετάρτη, όπου αντικατέστησε την Έλλη Στάη και οι επιδόσεις του δελτίου διπλασιάστηκαν σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα, ενώ αφαίρεσαν ένα σημαντικό όπλο από τη φαρέτρα της σιδηράς κυρίας.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...