Στα δικαστήρια η Αγγελική Ηλιάδη με τους γονείς του Λαζαρίδη

Στα δικαστήρια η Αγγελική Ηλιάδη με τους γονείς του Λαζαρίδη
Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους οι γονείς του αδικοχαμένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη με την Αγγελική Ηλιάδη.
Οπως υποστηρίζουν, η τραγουδίστρια δεν επιτρέπει στον 13χρονο  σήμερα γιο της και εγγονό τους,  να διατηρεί σχέσεις με τη στενή οικογένεια του πατέρα του και τους απαγορεύει να έχουν οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Γι’ αυτό στρέφονται εναντίον της, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Τα ασφαλιστικά μέτρα κατατέθηκαν μόλις πριν από λίγες ημέρες και η ημερομηνία που θα συζητηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών ορίστηκε η 29η Οκτωβρίου. Με την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια Λαζαρίδη διεκδικεί να ανακτήσει την επαφή με τον εγγονό της ζητώντας να οριστεί για τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα, καθώς και να επιτραπούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί του, επίσης δύο φορές. Ακόμα ζητούν να τον παίρνουν λίγες μέρες για διακοπές κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και την περίοδο του καλοκαιριού.

Αποφασισμένοι

Οπως αναφέρει η Μαρία Λαζαρίδη, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα μαζί με τον σύζυγό της, ώστε να βλέπουν και πάλι το παιδί του γιου τους, που τους έχει λείψει και το αναζητούν. «Δεν έχει το δικαίωμα η Αγγελική να μου στερεί το παιδί του παιδιού μου, που είναι δυο φορές παιδί μου. Δεν καταλαβαίνω το γιατί… Εκείνη μας θεωρούσε οικογένειά της. Τώρα μας ξέχασε; Και δεν μας νοιάζει τόσο για εκείνη, αφού είναι νέα, όμορφη και ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει, όσο για το παιδί που δεν το έχουμε δει και μας λείπει. Θέλω το παιδί τώρα που μεγάλωσε να έρθει και να δει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο πατέρας του. Θέλουμε να το δούμε και να το σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Ελεος πια!»

Το παρελθόν

Στα ασφαλιστικά τους μέτρα οι γονείς του δολοφονημένου επιχειρηματία αναφέρονται πρώτη φορά σε όλα όσα γνώριζαν για τη σχέση του μονάκριβου γιου τους με την τραγουδίστρια, η οποία έληξε με τον πιο δραματικό τρόπο τον Δεκέμβριο του 2008, όταν άγνωστοι μέχρι και σήμερα τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν έξω από γνωστό ξενοδοχείο στην παραλιακή. Σύμφωνα με τους γονείς του Μπάμπη, τη Μαρία και τον Βασίλη Λαζαρίδη, η επί σειρά ετών ερωτική σχέση που διατηρούσε ο γιος τους (αν και παντρεμένος την εποχή εκείνη με την επίσης τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη) με την Αγγελική Ηλιάδη άρχισε το 2003. Ενα χρόνο μετά το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει μαζί στο ίδιο σπίτι, «χωρίς να τελέσουν θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο».

Από τη σχέση αυτή, που απασχόλησε για μεγάλο χρονικό διάστημα όλα τα lifestyle μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι απέκτησε το καλοκαίρι του 2005 έναν γιο, ο οποίος ουσιαστικά ολοκλήρωσε την ευτυχία του. Εξακολουθούσε όμως να παραμένει μακριά από τα σκαλιά της εκκλησίας. Αλλωστε, όπως αποδείχτηκε και στην πορεία της δραματικής ιστορίας, ο Μπάμπης Λαζαρίδης μέχρι και την ώρα που κάποιοι αποφάσισαν να του αφαιρέσουν τη ζωή δεν είχε ζητήσει διαζύγιο από τη νόμιμη σύζυγό του Πόπη Μαλλιωτάκη, με την οποία είχε αποκτήσει μέσα από τον γάμο τους τον πρώτο του γιο, τον Βασίλη.

Ιούνιος 2005

«Από τη σχέση τους αυτή γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου του 2005 άρρεν τέκνο στο μαιευτήριο (σ.σ.: αναφέρεται όνομα μαιευτηρίου) στον Χολαργό Αττικής, το οποίο και καταχωρίστηκε στα βιβλία του αρμόδιου Ληξιαρχείου ως άρρεν τέκνο Ηλιάδη, χωρίς στοιχεία πατρότητας, δεδομένου ότι είχε συλληφθεί και γεννηθεί εκτός γάμου» αναφέρεται στα ασφαλιστικά μέτρα, ενώ στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην περίοδο κατά την οποία ο επιχειρηματίας αναγνώρισε το παιδί ως νόμιμο τέκνο του, δίνοντάς του μάλιστα ύστερα από επιμονή της ερωτευμένης συντρόφου το όνομά του.

«Περαιτέρω και κατά το έτος 2006 ο προαναφερόμενος γιος μας Χαράλαμπος Λαζαρίδης αναγνώρισε εκούσια το τέκνο του, η δε συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης καταχωρίστηκε νόμιμα και εν συνεχεία το τέκνο βαπτίστηκε και έλαβε όνομα Χαράλαμπος Λαζαρίδης του Χαραλάμπους Λαζαρίδη και της Αγγελικής Ηλιάδη».

Ομαλότητα

Οπως εξηγούν στα ασφαλιστικά τους μέτρα η Μαρία και ο Βασίλης Λαζαρίδης, μέχρι την ημέρα που ο γιος τους έφυγε από τη ζωή όλα λειτουργούσαν φυσιολογικά στη σχέση τους με την τραγουδίστρια και τον εγγονό τους, τον οποίο έβλεπαν κάθε φορά που ταξίδευαν στην Αθήνα από την Καβάλα, όπου ζουν μόνιμα.

«Μετά το προαναφερόμενο συμβάν οι σχέσεις μας με την καθ’ ης λειτούργησαν αρκετά ομαλά, είχαμε δε μια σχετική επικοινωνία, έστω και τηλεφωνική με τον εγγονό μας, τούτο διότι λόγω της αποστάσεως και των περιορισμένων οικονομικών μας δυνατοτήτων δεν ήταν ευχερές να ερχόμαστε στην Αθήνα να τον βλέπουμε…»

Ψυχράθηκαν

Σιγά- σιγά η σχέση ανάμεσα στην οικογένεια Λαζαρίδη και την Αγγελική Ηλιάδη άρχισε να αλλάζει μορφή. Ετσι, ενώ την ημέρα της κηδείας του επιχειρηματία φαίνονταν να είναι πιο δεμένοι από κάθε άλλη φορά μεταξύ τους, ψυχράθηκαν, χωρίς οι γονείς του Μπάμπη να γνωρίζουν μέχρι σήμερα το γιατί.

«Βαθμιαία όμως η καθ’ ής άρχισε να μη μας επιτρέπει να επικοινωνούμε ελεύθερα με τον εγγονό μας, προφασιζόμενη διάφορες δικαιολογίες, από δε τα μέσα του έτους 2012 διέκοψε τελείως άνευ λόγου την όποια επικοινωνία μας μ’ αυτόν, μάλιστα δε ήτο αδύνατον να επικοινωνήσουμε μαζί του, έστω και τηλεφωνικά» αναφέρεται στα ασφαλιστικά μέτρα και συνεχίζουν: «Στις αλλεπάλληλες οχλήσεις και ικεσίες μας να μπορέσουμε, έστω και από τηλεφώνου, να μιλήσουμε με τον εγγονό μας η καθ’ ης παράνομα, αναίτια και αντισυμβατικά μάς απέκλειε τη δυνατότητα επικοινωνίας. Τελικώς μας εκδήλωσε ότι δεν πρόκειται να έχουμε πλέον καμία επαφή μαζί του, να ξεχάσουμε τον εγγονό μας, δεδομένου ότι αυτή θέλει να ζήσει τη ζωή της όπως προτιμάει μαζί με το τέκνο της και δεν θέλει να έχει καμία επαφή ούτε αυτή ούτε το τέκνο της με την οικογένεια του τέως συντρόφου της».

Μόνο μέσω ΜΜΕ!

Από τότε η Αγγελική Ηλιάδη διέκοψε τις σχέσεις της με την οικογένεια, με αποτέλεσμα η Μαρία και ο Βασίλης Λαζαρίδης να αγνοούν πλέον την τύχη του εγγονού τους, που τον βλέπουν τώρα πια μόνο μέσα από φωτογραφίες που δημοσιεύονται κατά καιρούς σε περιοδικά!

«Η επικοινωνία είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους»

Για την υπόθεση μιλά στην «Espresso» και η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή η οποία αναφέρει σχετικά: «Το δικαίωμα της επικοινωνίας είναι αναφέρετο δικαίωμα αφενός μεν για τους γονείς, όπως προβλέπει ο νόμος, και βεβαίως δικαίωμα έχει και το στενό οικογενειακό περιβάλλον, και αναφέρομαι φυσικά στη γιαγιά και τον παππού. Οι γονείς του Μπάμπη Λαζαρίδη όχι μόνο έχασαν το παιδί τους, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν στερηθεί και τον εγγονό τους. Εχουμε προσφύγει στη Δικαιοσύνη με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία ζητάμε την επικοινωνία, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος για να δικαιωθεί η οικογένεια, οι γονείς δηλαδή του Μπάμπη Λαζαρίδη».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...