Ν.Δ: Στα νέα 135 δυναμικά στελέχη πρώτης γραμμής η Αιτωλοακαρνάνισσα Αναστασία Σακαρέλη

Η Αναστασία Σακαρέλη με καταγωγή από την Σταμνά Μεσολογγίου φιγουράρει ανάμεσα στα 135 δυναμικά νέα στελέχη πρώτης γραμμής που διακρίθηκαν μέσα από μια μακρά και πολυσύνθετη διαδικασία του μητρώου στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας

Ανάμεσα στους 3.000 υποψηφίους,η διάκριση της Αναστασίας Σακκαρέλη έμοιαζε σχεδόν βέβαιη αφού συγκεντ΄ρωνει όλα αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά προκειμένου να προκριθεί  στην πρώτη δυναμική “φουρνιά” των νέων στελεχών αξιολόγισης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και φυσικά να συγκεντρώνει πιθανότητες για τη στελέχωση του γαλάζιου ψηφοδελτίου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, στην εφημερίδα « ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» δημοσιεύθηκαν τα 135 νέα «γαλάζια» στελέχη που αναδείχθηκαν μέσα από το Μητρώο Στελεχών της Νέας ∆ηµοκρατίας, δύο χρόνια µετά την καινοτόμο – για πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα – δηµιουργία του και πλέον µπαίνουν στην πρώτη γραµµή του αγώνα, άλλοι ως υποψήφιοι βουλευτές, άλλοι ως υποψήφιοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και πολλοί ως κοµµατικά στελέχη και αργότερα πιθανώς ως στελέχη του κυβερνητικού µηχανισµού.

Η νέα αυτή φουρνιά του στελεχιακού δυναµικού της Νέας ∆ηµοκρατίας περιλαµβάνει µηχανικούς, δικηγόρους, γιατρούς, επιχειρηµατίες, καθηγητές, µάνατζερ, αλλά µεταξύ άλλων και µία βιολόγο-ερευνήτρια, έναν ηθοποιό, µία γυµνάστρια, µία αρτοζαχαροπλάστρια κ.ά.Εξ’αυτλων λοιπόν και εις ότι αφορά τον νομό μας,η Αναστασία Σακαρέλη είναι ένα από τα δυναμικά πρόσωπα που σίγουρα θα βρούμε μπροστά μας στο μέλλον.

Ποια είναι όμως η Αναστασία Σακκαρέλη;

Γεννήθηκε στη Σταμνά Μεσολογγίου το 1972. Τέλειωσε το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει καλή γνώση Αγγλικών και Ισπανικών. Από το 1992 μέχρι το 2012, εργάστηκε στη ΔΕΗ Α.Ε. και από το 2012 μέχρι και σήμερα, εργάζεται στο Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) του Ομίλου ΔΕΗ. Είναι Υπεύθυνη Γυναικών ΕΚΟ/ΔΕΗ από το 2012 και αιρετό μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ (ΔΑΚΕ ΣΕΠ/ΔΕΗ) από το 2016. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...