Στα Περιβόλια «πέφτει» η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Super League

Στα Περιβόλια των Χανίων ολοκληρώνεται απόψε (19:30) η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην αναμέτρηση που φέρει αντιμέτωπους τον Πλατανιά και τον Ηρακλή.

Ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο αντίπαλους, για εκ διαμέτρου διαφορετικούς λόγους όμως για τον καθένα.

Οι Κρήτες χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ, αφού σε αυτή την περίπτωση θα απέχουν μόλις δύο βαθμούς από την ομάδα που κερδίζει το τελευταίο εισιτήριο έως τώρα, την ΑΕΚ.

Ο «Γηραιός», από την πλευρά του, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι προτελευταία, αλλά με νίκη θα φτάσει τον Λεβαδειακό και θα έχει κάνει άλμα σωτηρίας.

Ο τιμωρημένος Σίγκνεβιτς είναι το μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, που επέλεξε για την αποστολή τους, Σωτηρίου, Κοκκαλά, Μαραγκό, Γιορέντε, Ντίνα, Μανούσο, Γιακουμάκη, Γουνδουλάκη, Μενδρινό, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλο, Καρυπίδη, Κάργα, Πριντέτα, Στάθη, Μπανανά.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, πήρε μαζί του στην Κρήτη τους Αγγελόπουλο, Αργυρόπουλο, Γιαννίκογλου, Στάμου, Γροντή, Δώνη, Ηλιάδη, Ιντζόγλου, Καραγκούνη, Κούρο, Μπαστακό, Πασά, Βοσνακίδη, Σαραμαντά, Τζανετόπουλο, Λεοζίνιο, Περόνε και Χουάντερσον.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/275768-Sta-Peribolia-pephtei-e-aylaia-tes-25es-agonistikes-tes-Super-League ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...