Στα Πιτσινέικα βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Νταουσάνης

Στα Πιτσινέικα βρέθηκε την Πέμπτη 20-12-2018 ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Νταουσάνης όπου συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους της  Κοινότητας σε γνωστό καφενείο.

Ο Γιάννης Νταουσάνης άκουσε με προσοχή τον πρόεδρο της Κοινότητας, τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου και τους κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους για έργα τα οποία δεν έγιναν στην Κοινότητά τους και μίλησαν για την απαράδεκτη κατάσταση του δρόμου που οδηγεί στα Πιτσινέικα που παραμένει ασυντήρητος εδώ και καιρό τώρα και κινδυνεύουν άμεσα σοβαρού ατυχήματος .

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Νταουσάνης  μίλησε για το όραμά του και τον τρόπο που μπορούν να υλοποιηθούν οι στόχοι του για ένα καλύτερο αύριο του Δήμου Ναυπακτίας.

Τόνισε ιδιαίτερα, ότι για την περιοχή ο πρώτος στόχος του είναι η ανάπλαση της Θέρμου, όπως είχε σχεδιαστεί επί θητείας του αλλά και γενικά η βελτίωση σε μεγάλο βαθμό του οδικού άξονα Ναυπάκτου – Θέρμου πράγμα που θα εξυπηρετεί πολλές Κοινότητες της περιοχής και οι κάτοικοί της θα πηγαίνουν στα σπίτια τους πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και οι κάτοικοι του Θέρμου θα έχουν πλέον άμεση σχέση με τη Ναύπακτο. Άμεσος επίσης στόχος του, είπε ότι είναι η κατασκευή γηπέδου στο χώρο που είχε ξεκινήσει επί θητείας του γιατί στα Πιτσινέικα μένουν μόνιμα πολλά νέα άτομα και τους αξίζει ένα καλό γήπεδο.

Τελειώνοντας είπε, ότι αυτή η στασιμότητα στο Δήμο μας δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αντίθετα πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε συγκριτικό μας πλεονέκτημα μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους κτηνοτρόφους τους αγρότες. Τα Πιτσινέικα είναι δίπλα στον Εύηνο ποταμό τόνισε. Και ένα ποτάμι σαν τον Εύηνο είναι πλούτος που δυστυχώς μένει αναξιοποίητος. Πρέπει πέρα από την καθημερινότητα που είναι πολύ σημαντική και πρέπει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, να φροντίσουμε και για την ανάπτυξη ώστε να σταματήσουν οι νέοι μας να αναγκάζονται να εγκαταλείπουν την πόλη μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...