Στα προημιτελικά της ΕΣΚΑΒΔΕ οι Έφηβοι του ΠΑΣ

Στα προημιτελικά της ΕΣΚΑΒΔΕ οι Έφηβοι του ΠΑΣ
ΠΑΣ Ναυπάκτου – Χαρίλαος Τρικούπης 73-68
Στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Β/Δ Ελλάδας προκρίθηκαν οι έφηβοι του ΠΑΣ Ναυπάκτου, καθώς επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 73-68 του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε όλη την διάρκειά του με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και τους παίκτες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους φίλους του μπάσκετ που κατέκλισαν το κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι έχοντας μεγάλη ευστοχία στα σουτ 3 πόντων (σημείωσαν 7 στο α ημίχρονο) και πήραν προβάδισμα 10 πόντων 12-22 με τη λήξη του δεκαλέπτου. Στο 2ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι βρήκαν κάποιες λύσεις στην επίθεση αλλά η ευστοχία και η καλή ψυχολογία της ομάδας του Μεσολογγίου τους έδινε προβάδισμα 8 πόντων στο ημίχρονο 32-40. Στο 2ο μέρος οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου μεταμορφώθηκαν στην άμυνα, πίεσαν τον αντίπαλο και τον ανάγκασαν σε λάθη και στην επίθεση παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ και με σωστές επιλογές βρήκαν τις απαιτούμενες λύσεις. Ροκάνισαν τη διαφορά στον 1 πόντο στο 3ο δεκάλεπτο 51-52 και πήραν το προβάδισμα με την έναρξη του 4ου δεκαλέπτου το οποίο διατήρησαν μέχρι τέλους παίρνοντας διαφορά 5 πόντων και την πρόκριση για τα Προημιτελικά της διοργάνωσης. Λαούρδας , Γκοτσόπουλος και Τσάτσος οι πρώτοι σκόρερ των Εφήβων με 19, 16 και 12 πόντους αντίστοιχα. Για ένα ακόμη παιχνίδι υπήρχε πλουραλισμός στην επίθεση καθώς σκόραραν οι εννέα από τους δώδεκα παίκτες που αγωνίστηκαν.
Επόμενος αγώνας των εφήβων του ΠΑΣ με φόντο τα Ημιτελικά, σε νοκ άουτ αγώνα, την ερχόμενη Κυριακή στις 14:00 στη Λευκάδα με αντίπαλο την τοπική Δόξα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: Α:12-22 , Β:20-18 , Γ:19-12 , Δ:22-16
ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Κυριαζής 3, Λαούρδας 19(1), Γκοτσόπουλος 16(1), Παπούλιας Γ. 6, Τσάτσος 12, Παπάς 2, Τριανταφύλλου, Δημητρίου, Μισσός, Σταμάτης Γ. 2, Παπαθανασίου 6, Παπούλιας Ν. 7(1).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...