Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης Νικολέττας

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Ο 22χρονος Πακιστανός φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης έγραψε σε ανάρτησή του: «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, ο 22χρονος πρόλαβε να βγει από την Ελλάδα μαζί με ένα γκρουπ μεταναστών, ωστόσο τελικά συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία.

Η ελληνική Αστυνομία γνωρίζοντας τα σχέδια του αλλοδαπού φονιά, κινήθηκε άμεσα, εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψής του και σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών των Βαλκανίων, κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα σε ένα γκρουπ μεταναστών.Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Πακιστανός, μετά τη δολοφονία την «κοπάνησε» για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξαφανιστεί εκτός Ελλάδος ενώ είχε πάρει μαζί του το smartphone του θύματος το οποίο όμως δεν είχε κάρτα sim καθώς το κορίτσι το χρησιμοποιούσε μόνο για επικοινωνίες μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...