Στην Αγιά Σοφιά θα λειτουργηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ – ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ‘’ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ’’ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΝ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

Από την πρώτη μέρα της ορκωμοσίας του ο νέος πλανητάρχης κήρυξε τον πόλεμο στον ISIS και στα κράτη τα οποία χρηματοδοτούν την τρομοκρατική δραστηριότητα των Ισλαμιστών. Ο Ντόναλντ Τραμπ έδειξε αποφασισμένος να αναλάβει παγκόσμια σταυροφορία, για να σταματήσουν οι θηριωδίες των ακραίων ισλαμιστών, προστατεύοντας το δικαίωμα των Χριστιανών στη θρησκευτική τους λατρεία. Τολμηρός και αποφασιστικός ο Ντόναλντ Τραμπ εκμυστηρεύτηκε στους στενούς συνεργάτες του, ότι θα βάλει τέλος στην αθλιότητα του τουρκικού καθεστώτος που έχει μετατρέψει σε τζαμί την Αγιά Σοφιά που είναι το παγκόσμιο Σύμβολο της Ορθοδοξίας.

Γι’ αυτό ακριβώς ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, ο ομογενής Ρέινς Πρίμπους, είπε δημόσια και παρουσία του αρχιεπισκόπου Αμερικής, Δημητρίου και των υπουργών Νίκου Παππά και Πάνου Καμμένου ότι «θα ήθελε να δει την ημέρα που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπαίνει στην εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη, την Αγιά Σοφιά, αναγνωρίζοντας την καταπίεση και τον αγώνα που δίνουν οι Χριστιανοί.

Δεν είναι μόνο Σύμβολο για την Ορθόδοξη εκκλησία, η Αγιά Σοφιά, αλλά και για τους πιστούς σε όλο τον κόσμο, όταν βλέπεις χριστιανικά κομμένα κεφάλια και πνιγμένα παιδάκια να κείτονται στις αρχές της Μεσογείου και το ISIS να αλωνίζει και σε ολόκληρο τον κόσμο και να δολοφονεί αθώους πολίτες.

Η δήλωση του πανίσχυρου προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, αποκαλύπτει και την απόφαση του νέου πλανητάρχη να επισκεφθεί ο ίδιος την Κωνσταντινούπολη και να λειτουργηθεί στην Αγιά Σοφιά.

Με την τολμηρή αυτή πρωτοβουλία του θα στείλει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι η Μουσουλμανική βαρβαρότητα τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα και όποια χώρα δεν σέβεται τις θρησκευτικές ελευθερίες, θα μπαίνει στη μαύρη λίστα της υπερδύναμης που λέγεται Αμερική με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη. Σε αντίθεση με τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος χάιδευε τα αυτιά των ακραίων Μουσουλμάνων και με την πολιτική του οι τζιχαντιστές διέλυσαν τη Συρία, το Ιράκ, τη Λιβύη, το Σουδάν και στη συνέχεια έβαλαν στο στόχαστρο την Τουρκία, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αποφασισμένος να συντρίψει τον ISIS και τις υπόλοιπες Ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Οι προειδοποιήσεις που έχει απευθύνει σε χώρες όπως το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, οι οποίες όπως λέγεται χρηματοδοτούν τον ISIS είναι χαρακτηριστικές. Δεν πρόκειται να μείνει μόνο στα λόγια αλλά είναι αποφασισμένος να παγώσει ακόμα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς αραβικών χωρών που συνδέονται με τον ISIS, ενώ παράλληλα σε συνεργασία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν θα συντρίψει στρατιωτικά την Ισλαμική τρομοκρατία. Οι δράσεις των Αμερικανών κατά του ISIS περιλαμβάνουν και βαλκανικά κράτη όπως η Αλβανία και το Κόσσοβο που είναι φωλιές τζιχαντιστών.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...