Στην Αθήνα το πρώτο ντιμπέιτ των υποψηφίων διαδόχων του Μπαρόζο

Στην Αθήνα το πρώτο ντιμπέιτ των υποψηφίων διαδόχων του Μπαρόζο
Στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας – Οι υποψήψιοι για την προεδρία της ΕΕ, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λισσαβώνας, θα πραγματοποιήσουν και περιοδείες και ανοιχτές συγκεντρώσεις στα 28 κράτη-μέλη της ΕΕ
Στην Αθήνα – στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ – θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στην ιστορία ντιμπέιτ των υποψηφίων για την θέση του προέδρου της Κομισιόν, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου στη διαδικτυακή τηλεόραση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Τη διεξαγωγή τηλεοπτικών μονομαχιών, όπως και τη διεξαγωγή περιοδείας αλλά και ανοιχτές συγκεντρώσεις στα 28 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προβλέπει, μεταξύ άλλων, η Συνθήκη της Λισσαβόνας.

Σύμφωνα με τον κ. Κεδίκογλου, το ντιμπέιτ θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2014 και εκεί αναμένεται να δώσουν το παρόν οι υποψήφιοι όλων των ομάδων του ευρωκοινοβουλίου (ήδη οι Σοσιαλιστές έχουν δώσει το χρίσμα στον Μάρτιν Σούλτς ενώ η η Ευρωπαϊκή Αριστερά ετοιμάζεται να δώσει το χρίσμα στον Αλέξη Τσίπρα).

«Ακόμη πιο σημαντικό είναι και η ημερίδα που θα προηγηθεί και θα παρουσιαστεί στους ευρωπαίους πολίτες το τι σημαίνει σε τοπικό επίπεδο η ανάπτυξη και η ανάκαμψη. Ιδιαίτερα για εμάς εδώ στην Ελλάδα αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα. Είναι ένα πολύ σημαντικό τμήμα της διαδρομής προς τις ευρωεκλογές και θα φιλοξενήσουμε αυτές τις δράσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα δώσουμε την εικόνα σε όλη την Ευρώπη» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...