Στην ΑΛΚΥΟΝΗ ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας μαζί με συνεργάτες του, στα πλαίσια επαφών με φορείς του δήμου Ναυπακτίας,  επισκέφτηκε την Πέμπτη στις 7 Μαρτίου το κέντρο διημέρευσης του σωματείου “ΑΛΚΥΟΝΗ”.

Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του κέντρου,  στη συνέχεια ενημερώθηκε από την πρόεδρο του ΔΣ κ.  Βασιλική Παναγοπούλου, το Γραμματέα κ. Άκη Θεοδοσόπουλο  και το Διοικητικό Διευθυντή κ. Γρηγόρη Παναγιωτόπουλο για τις δομές και τις δράσεις του σωματείου καθώς επίσης και για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Έμεινε εντυπωσιασμένος από το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται  και από το σοβαρό έργο που έχει  συντελεστεί και ήδη  δρομολογηθεί για το άμεσο μέλλον σε επίπεδο εγκαταστάσεων. Δήλωσε ότι “οι δράσεις και οι δομές της ΑΛΚΥΟΝΗΣ είναι υποδειγματικές και πρωτοπόρες σε πανελλαδικό επίπεδο. Ως τοπική κοινωνία   είμαστε ευτυχείς που διαθέτουμε αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα που φέρει την ονομασία ΑΛΚΥΟΝΗ όταν πολύ μεγαλύτερες πόλεις δεν  έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο. Ο δήμος οφείλει και πρέπει  να  είναι έμπρακτα αρωγός   της όλης προσπάθειας, αλλά και με συγκεκριμένες  παρεμβάσεις  να καθιστά  συνεχώς  την πόλη περισσότερο φιλική και προσβάσιμη στα ΑμεΑ. Γενικότερα ο Δήμος πρέπει με συγκεκριμένες δράσεις και μέτρα σε συνεργασία με τους  φορείς της πόλης να παρεμβαίνει διαρκώς με στόχο την προστασία και την ενίσχυση των ευπαθών και ευαίσθητων ομάδων  συμπολιτών μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...