Στην Αμερικανική Πρεσβεία χιλιάδες κόσμου

Στην Αμερικανική Πρεσβεία χιλιάδες κόσμου
Ολοκληρώθηκε η πορεία  με τη σημαία του Πολυτεχνείου,  να έχει φτάσει στην Αμερικανική Πρεσβεία.
 Οι διαδηλωτές απο το Πολυτεχνείο και μέσω των οδών Ακαδημίας και Β. Σοφίας έφθασαν στην Αμερικανική Πρεσβεία όπου και κατέληξε η πορεία.

Οι φοιτητές φθάνοντας έψαλλαν τον εθνικό ύμνο πάνω από την σημαία και στη συνέχεια αποχώρησαν μέσω της οδού Σούτσου ενώ ο δρόμος μπροστά από την Πρεσβεία παραμένει αποκλεισμένος από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και των ΜΑΤ.

Οι συμμετέχοντες στην πορεία αποχώρησαν μέσω της οδού Σούτσου ενώ ο δρόμος μπροστά από την Πρεσβεία παραμένει αποκλεισμένος από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και των ΜΑΤ.

Αποκλεισμένη είναι και η περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο, αλλά και το Σύνταγμα στο ύψος της Φιλελλήνων και από το Ζάππειο προς την λεωφόρο Αμαλίας.

Λίγο μετά τις 16.00 ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος και η πορεία με επικεφαλής τα μέλη του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων, ενώ ξεχωριστή πορεία από την Ομόνοια προς την αμερικανική πρεσβεία πραγματοποιεί το ΚΚΕ Το μπλοκ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη γ.γ. της Κ.Ε. του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, θα κατευθυνθεί μετά την αμερικανική και στην ισραηλινή πρεσβεία.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...